Cadde Aşkın gözyaşlarına büyük ilgi

Aşkın gözyaşlarına büyük ilgi

07.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tasarımlarıyla beğeni toplayan Lion Diamond, yeni koleksiyonunu Les Ottomans’ta tanıttı. Davet sonunda konuklara altın sim sıkıldı

Aşkın gözyaşlarına büyük ilgi

Kişiye özel mücevher tasarımlarıyla dikkat çeken Lion Diamond, Piga Project ortaklığıyla hazırladığı yeni koleksiyonunu Les Ottomans Hotel’de tanıttı. Lion Diamond’ın marka sahibi Öznur Yakın, Piga Project’ten Pervin Ersoy ve Burcu Hattat’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davet, iş ve cemiyet dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getirdi. Davetin sunuculuğunu ise Beş yıl evli kaldıktan sonra 2009 yılında boşanan Buket Dereoğlu’yla Özgür Özgülgün yaptı.
19 parçadan oluşan ve üç ayda hazırlanan ‘Aşkın Gözyaşları’ adını taşıyan koleksiyon, konukların beğenisi topladı. Hanımların ilgiyle baktığı tasarımların en büyük özelliği ise doğada nadiren bulanan ve Fancy adı verilen sarı renkte pırlantanın kullanılması oldu. Figen Kıral, Burcu Karabacak,
Serap Tibuk, Nazlı Sert, Özlem Yıldız, Pınar Altuğ ve Ayşe Kucuroğlu gibi isimlerin de şıklıklarıyla göz kamaştırdığı davetin sonunda, misafirlere altın sim sıkılması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Şamdan’a yeni soluk

İstanbul gece hayatına yeni bir renk +getirmeyi amaçlayan Bar Şamdan, kapılarını eğlence severlere açtı. Bar Şamdan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte davetliler, keyifli anlar yaşadı. Geceye katılan isimler arasında Mehmet Tuna, Süleyman Kosif, Serap Tibuk ve Arzu - Mehmet Kunt gibi cemiyet hayatından tanınmış simalar vardı. Yeni ve dinamik konseptiyle misafirlerini ağırlayan mekan, beğeni topladı. ( EMRAH AKÇAAY)

Arar kitabını tanıttı

Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar’ın deneyimlerinden oluşan kitabı ‘Bir Yaşam Gurusunun Kaleminden: Tatlar, Anlar, Dostlar’ın, tanıtımı önceki gün yapıldı. Ritz Carlton Hotel’de gerçekleşen davate Arar’ın dostları ve iş dünyasının önemli simaları katıldı. Seçkin yemek geleneklerinin, zengin mutfakların, misafiri için en uygun hizmeti vermeye çalışan restoranların bir listesini sunan kitap konukların beğenisini kazandı.( EMRAH AKÇAAY)

Haberin Devamı

Kadınlara özel gece

Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği (Erdoder), Anneler Günü’nü özel bir davetle kutladı. Kars’ta yapılacak erken doğum ünitesi hastanesine destek sağlamak için Suada’da gerçekleşen geceye, iş ve cemiyet dünyasının tanınmış kadınları katıldı. Dernek başkanı Canan Göztepe yaptığı konuşmada her yıl binlerce erken doğum yaşandığını ve ölümleri en aza indirmek için çalıştıklarını belirtti. Göztepe’nin konuşmasının ardından Bülent Özdemir sahne aldı. Eğlenceli anların yaşandığı gecede konuklar, masalara konulan kağıtlara dileklerini yazıp, ışıklı Hıdırellez ağacına astı.