Cadde Aşkın Kanunu dizisinde ekranların yeni ikilisi…

Aşkın Kanunu dizisinde ekranların yeni ikilisi…

25.09.2014 - 08:54 | Son Güncellenme:

Başrollerini Mustafa Üstündağ ve Ceyda Düvenci’nin oynayacağı Aşkın Kanunu dizisine bir oyuncu daha katıldı. Daha önce Leyla ile Mecnun ve Doksanlar dizilerinde rol alan Beste Bereket, TRT 1'in yeni dizisi Aşkın Kanunu’nda oynayacak.

Aşkın Kanunu dizisinde ekranların yeni ikilisi…

Başarılı oyuncu Ceyda Düvenci yeni sezonda bambaşka bir rolle izleyicilerin karşısında olacak. Üç sezon ‘Umutsuz Ev Kadınları’ dizisinde rol alan Ceyda Düvenci, TRT 1'nin yeni polisiye dizisi ‘Aşkın Kanunu’nun çekimlerine başladı. TMC Film imzalı dizide Mustafa Üstündağ’la başrolü paylaşan Düvenci, yönetmeni M. Çağatay Tosun’a sarılarak çektirdiği fotoğrafın altına ‘O kadar güzel şeyler olacak ki’ yorumunu yazdı. Çekimleri Kartal’da yapılan dizinin görüntü yönetmeni ise Hakan Okumuş.

Şu an çalışmaları yoğun bir şekilde devam eden ve yapımcılığını TMC Film’den Erol Avcı’nın üstleneceği yeni sezonda ekrana gelecek olan ‘Aşkın Kanunu’ dizisinin başrol oyuncusu Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Muro rolüyle hafızalara kazınan ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Mustafa Üstündağ oldu.

Haberin Devamı

AŞKIN KANUNU DİZİSİNİN KONUSU

Tüm karşı çıkanlara aldırmadan evlenen emniyet mensubu Çetin ve İpek’in arasında, basit bir kıskançlık sonrası gelen “ayrılalım” kelimesi ile başlayan sürecin ayrılıkla sonuçlanmaması için çırpınan arkadaşlarının çabaları ve onların yaşayacağı aşkların hikayesi. Çetin’in annesi memleketlisi olmayan gelininden kurtulacağı için sevinecek ancak bir türlü boşanmayı beceremeyecek olan çift hem çekişecek hem görevlerinde aksilikler yaşayacak hem de birlikte yeni başarılara imza atacaktır. Çetin ve İpek suçluların peşinde koşarken birbirlerine doğru yeniden koşmaya başlayacaklardır.

‘Aşkın Kanunu’nun yönetmen koltuğunda Kurtlar Vadisi Pusu ve Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizilerini başarıyla yöneten Sadulah Şentürk oturacak. Dizi TRT1'de ekranlara gelecek.

Aşkın Kanunu dizisinde ekranların yeni ikilisi…