Editörün Seçtikleri Aşkınızı Domino’s ile ilan edin!

Aşkınızı Domino’s ile ilan edin!

08.02.2013 - 09:41 | Son Güncellenme:

Domino’s’tan sevgililere “ilk ısırıkta aşk”

Aşkınızı Domino’s ile ilan edin

Domino’s Pizza “ilk” kez ve bugüne özel hazırladığı “Kalpli Pizza”sı ile Sevgililer Günü’nde duygularınızı ifade etmenin en güzel yollarından birini sunuyor. Domino’s Pizza’nın tüm pizza seçenekleri için geçerli olan “Kalpli Pizza”sı tüm sevgililere aşkı ve lezzeti bir arada yaşatacak.

Domino’s pizzalarını aşk ile yoğuruyor, sevgilileri kalpli pizzası ile aşklarını ilan etmeye çağırıyor. Eşsiz lezzetiyle aşkı tutkuya dönüştüren Domino’s, 14 Şubat gününe özel hazırladığı Kalpli Pizzası’nı tüm pizza seçenekleri için 14,90 TL’ye sunuyor.

Lezzetini Dublex’in çift kat hamur arasına yerleştirilen nefis cheddar peynirinden alan Kalpli Pizza, tadına doyulmaz bir aşk kaçamağı vaat ediyor. Türkiye’nin tüm şubelerinde 14 Şubat’a özel olarak hazırlanan aşk dolu pizzalar, damakta eriyen zengin peyniri ile sevgililerin kalplerini yumuşatacak.

Domino’s sosyal medyada, Domino’s’tan Sevgililer Günü’ne Süper Hareket sloganıyla Facebook üzerinde bir fotoğraf yarışması düzenliyor. 8 Şubat’ta yayına giren uygulamada kullanıcılar elleriyle kalp işareti yapıp kalplerinin içini en büyük tutkularıyla doldurup uygulamaya yükleyecekler. Uygulamaya yüklenen tüm fotoğraflar oylamaya sunulacak ve 14 Şubat sabahına kadar en yüksek oyu alan 10 kullanıcı Kalpli Pizza kazanacak.

Siz de bu lezzet deneyiminin bir parçası olmak ve cazip promosyon fırsatından yararlanabilmek için; www.dominos.com.tr, 444 33 22, Domino’s Pizza iPhone uygulaması ya da android telefonunuzdan sipariş verebilirsiniz. Domino’s Pizza’nın kışkırtıcı lezzetleri 30 dakikada kapınızda!

Yazarlar