Denizli AŞKLARINA ENGEL TANIMADILAR

AŞKLARINA ENGEL TANIMADILAR

21.08.2014 - 14:06 | Son Güncellenme:

.

AŞKLARINA ENGEL TANIMADILAR

Denizlili bedensel engelli okçuluk sporcusu Abdullah Yorulmaz, İstanbul’da yaşayan kendisi gibi bedensel engelli Sevgi Damlamaz ile hayatını birleştirdi.
Denizli’de okçuluk sporcuyla uğraşan ve milli takım hedefine yaklaşan bedensel engelli Abdullah Yorulmaz (31) hayatını yine kendisi gibi bedensel engelli olan tekerlekli sandalyeye bağlı Sevgi Damlamaz (29) ile birleştirdi. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nde (TOFD) çalışan Sevgi Damlamaz bir ortak bir arkadaş vasıtası ile Abdullah Yorulmaz’la tanıştı. Zamanla arkadaşlık aşka dönüştü ve çift evlenmeye karar verdi. Evlenmeye karar veren genç çift için İncilipınar evlendirme memurluğunda nikah töreni düzenlendi. Nikaha Abdullah Yorulmaz ve Sevgi Damlamaz’ın aileleri ve yakın dostları katıldı. Nikah memurunun ‘Evlenmek istiyor musunuz’ sorusuna ‘Evet’ cevabı veren çift daha sonra yakınlarının tebriklerini kabul etti.
Güzel bir birlikteliğe imza atan Sevgi ve Abdullah Yorulmaz çiftinin düğün törenlerinde aileleri ve yakınları onları yalnız bırakmadı. Eşiyle tanıştıktan sonra büyük mutluluklar yaşadığını belirten Abdullah Yorulmaz, “Alın yazımız böyleymiş. Bir tanıdık vasıtası ile tanıştık ve evlenmeye karar verdik. Birbirimizi çok seviyoruz. İkimizde çok mutluyuz” dedi.
Çiçeği burnunda gelin Sevgi Yorulmaz da aşkın engel tanımadığını belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "Ben, Abdullah’ı çok sevdim ve onunla evlendiğim için mutluyum. Bizim gibi bedensel engelli olup da evlenemeyenlere tavsiyem sevginin karşısında hiç bir engel duramıyor. Birbirinizi seviyorsanız mutlaka evliliğe ulaşırsınız. Aşkın karşısında hiçbir engel kalmıyor.”