Gündem Asla Vazgeçmem 13. bölümde Nur hamile-izle

Asla Vazgeçmem 13. bölümde Nur hamile-izle

07.05.2015 - 13:40 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin yeni bölümleri heyecanla beklenen dizisi Asla Vazgeçmem dün akşam 13. bölüm ile ekrana geldi. Nur, hamile olduğunu öğreniyor. Yiğit'e oynanan oyunlar ise ortalığı karıştırıyor. Asla Vazgeçmem son bölüm ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Asla Vazgeçmem 13. bölümde Nur hamile-izle

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık. Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur (Amine Gülşe).

Haberin Devamı

Sevda Kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh.. Ya kafes onları boğacak… Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak…

Elmas’ın yeni oyunu Yiğit’i altüst ediyor

Show TV’nin başrollerini; Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Eren Hacısalihoğlu, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak, Yağızkan Dikmen, Tuğçe Kumral, Ege Kökenli ve Poyraz Bayramoğlu’nun paylaştıkları sevilen dizisi “Asla Vazgeçmem” yine, temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünde; Elmas’ın yeni oyunuyla altüst olan Yiğit, bunun acısını Nur’dan çıkarıyor.

Hamile olduğunu öğrenmesiyle şaşkına dönen Nur, her şeye rağmen mutlu ve umutludur. Yiğit’e bir an önce müjdeyi vermek ister ancak, hiçbir şey beklediği gibi gitmez. Elmas’ın yeni oyunuyla altüst olan Yiğit, bunun acısını Nur’dan çıkarır.

Haberin Devamı

Yiğit’le konuşmaya fırsat bile bulamayan Nur, hamilelik haberiyle kahrolan Aytül’ün hedefindedir. İclal, hatırladığı geçmişin ağırlığı altında Yiğit’e artık bambaşka bir kadın olduğunu ispatlamaya çalışırken, Yiğit, Elmas’ın oyunu yüzünden hem Nur’u hem de İclal’i korumak zorundadır. Nur, hamileliğini sessiz sedasız yaşarken, Yiğit de İclal de saklı gerçeklerle yüzyüze gelir.

Asla Vazgeçmem yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Show TV'de!