Gündem Asla Vazgeçmem 17. bölümde Nur mankenliği bıraktı mı?-izle

Asla Vazgeçmem 17. bölümde Nur mankenliği bıraktı mı?-izle

04.06.2015 - 10:19 | Son Güncellenme:

Ekranların yeni fenomeni Asla Vazgeçmem dün akşam 17. bölüm ile izleyicisi karşısına çıktı. Heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı Asla Vazgeçmem'de Yiğit Nur'un mankenlik yapmasını istemedi. Peki Nur ne karar verdi? Asla Vazgeçmem son bölüm ve detayları haberimizde.

Asla Vazgeçmem 17. bölümde Nur mankenliği bıraktı mı-izle

Nur ve Yiğit arasındaki mankenlik savaşı kıran kırana devam etti!

Haberin Devamı

Müştemilat halkı, Nur ve Yiğit’in evli olduğunu öğrenince şoke olurken, İclal ise Fırat’ın kendisine olan umutsuz aşkını öğrenmesiyle neye uğradığını şaşırır. Bu gizli gerçeğin ortaya çıkması, İclal’in kafasına aile sırlarıyla ilgili yeni şüphe tohumları eker.

Nur ve Yiğit birbirlerinde açtıkları yaraları sarmak isterken, Nur’un İclal’le anlaşıp müştemilata geri dönmesi aşıkları bir kez daha karşı karşıya getirir. Nur ve Yiğit arasında mankenlik savaşı kıran kırana devam ederken, İclal ve Nazan’ın aralarının bozulmasıyla çiftlikte dengeler değişir. İclal, bir anda büyük bir gerçekle yüzyüze gelirken, bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Asla Vazgeçmem yeni bölümüyle Bu akşam saat 20.00'de Show TV'de!

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM 17. BÖLÜM FRAGMANI
SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Asla Vazgeçmem’in bu bölümünde; Nur, Kozan’ların gecesine damgasını vurur. Hayatının şokunu yaşayan Yiğit’in patlamasıyla aşıklar arasındaki köprüler atılır. Nur’un herkesi şoke eden sürprizi İclal’i bir kez daha kıskançlığın pençesine atarken, çiftlikteki dengeler de Nur’un yeni iş hayatıyla birlikte değişmeye başlar.
Diğer yanda, Yiğit Fırat’ın kendisiyle uğraşmasının nedenlerini aramaya başlar. Kafayı yeniden Nur’a takmaya başlayan İclal, sarsıcı bir gerçekle yüzleşirken, Yiğit büyük sırrı hiç beklenmedik bir anda yüksek sesle dile getirmek zorunda kalır.
Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”’in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor.
Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık. Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur (Amine Gülşe). Sevda Kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh.. Ya kafes onları boğacak… Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak…