Gündem Asla Vazgeçmem 27. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Asla Vazgeçmem 27. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

23.11.2015 - 11:14 | Son Güncellenme:

Asla Vazgeçmem dizisi izleyicilerine yine güzel anlar yaşatmaya devam ediyor. Show Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Asla Vazgeçmem'in bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Asla Vazgeçmem yeni bölümden detaylar..

Asla Vazgeçmem 27. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Asla Vazgeçmem yeni bölümünde neler olacak? Show Tv'nin beğenilerek izlenen dizisi Asla Vazgeçmem'in bu hafta yayınlanacak bölümünde yine heyecan var. İşte Asla Vazgeçmem 27. bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem 27. Bölüm

"Tekneyi İclal mi patlattı?" Son fragmanı izlemek için tıklayın!

Show TV’den ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşkı hikayesi: “Asla Vazgeçmem”

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”’in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor.

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık: Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur(Amine Gülşe). Sevda Kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh... Ya kafes onları boğacak... Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak.

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem 26. Bölümde ne olmuştu:

“Asla Vazgeçmem”in 26. Bölümünde; İclal’in oyunuyla geceyi birlikte geçirdiklerini sanan Yiğit büyük bir pişmanlık içindedir. Nur ise Yiğit’te ki değişimi hissetmekte ancak bir türlü anlam verememektedir. İşten ayrıldığını bile bir türlü söyleyememiş, bunun sıkıntısını yaşamaktadır. İclal, annesi Aytül’e olan kızgınlığı hala geçmediğinden planlarından ona söz etmez. Yiğit ise içini sadece abisi Cahit’e dökmekte, yaptığını sandığı hatasını onunla paylaşmaktadır.
Elmas’ın yakınında olmasının işine yarayacağını düşünen İclal, onu çiftliğe döndürmenin yollarını aramaktadır. Bu konuda harekete geçer ve Nazan’ın ona güvenip sırrını paylaşmasını sağlar. Kızının hamileliğini öğrenen Hafize’nin ise tepkisi çok sert olacaktır. Ancak Elmas’ın tek derdi Cahit’i babalık testine ikna edip haklı olduğunu ortaya çıkartmaktır. Doktordan İclal’in artık tamamen iyileştiğini öğrenen Yiğit, yaşadıkları sahte mutluluk oyununa son vereceği için çok mutludur. Ancak İclal Fırat’ın yardımıyla öyle bir tuzak kurmaktadır ki, Nur ve Yiğit için hayat bir kez daha çok kararacaktır.