Gündem Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanında neler oluyor?-İzle

Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanında neler oluyor?-İzle

31.12.2015 - 14:09 | Son Güncellenme:

Asla Vazgeçmem dizisi izleyicilerine yine heyecan dolu bir bölümle gelmeye hazırlanıyor. Show Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Asla Vazgeçmem'in yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? İşte Asla Vazgeçmem 32. bölümden detaylar..

Asla Vazgeçmem 32. bölüm fragmanında neler oluyor-İzle

Asla Vazgeçmem dizisi izleyicilerine yine heyecan dozu yüksek bir bölümle geliyor. Show Tv'nin beğenilerek izlenen dizisi Asla Vazgeçmem'in bu hafta yayınlanacak bölümünde izleyicileri neler bekliyor? İşte Asla Vazgeçmem 32. bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem dizisi diziseverle yepyeni maceralara sürüklemeye devam ediyor. Show Tv'nin başarılı yapımı Asla Vazgeçmem'in bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Asla Vazgeçmem 32. bölümden detaylar..
Nur Yiğit'ten kurtulmaya kararlı!
Asla Vazgeçmem yeni bölümüyle 7 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00'de Show TV'de!
Show TV’den ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşkı hikayesi: “Asla Vazgeçmem”
Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”’in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor.
Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık: Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur (Amine Gülşe). Sevda Kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh... Ya kafes onları boğacak... Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak...
Asla Vazgeçmem 31. Bölümde neler olmuştu
Nur, Yiğit'i yaraladı!
“Asla Vazgeçmem”in 31. Bölümünde; Nur’un Kerem’in yan evine taşınması bardağı taşıran son damla olur ve Yiğit Nur’u kaçırır. Amacı birkaç gün başbaşa kalarak tüm sorunlarını konuşarak çözmek ve Nur’a asla ondan vazgeçmeyeceğini göstermektir. Bebeği aldırması için İclal’i ikna edemeyen Aytül’ün bu sefer hedefinde Fırat vardır. Fırat’ı kızından uzak tutmak için herşeyi yapabileceğini hem İclal’e hem de Fırat’a çok açık bir şekilde gösterir. Mahkeme yolunu açarak Cahit’e babalık testi yaptıran Elmas, sonucun çıkacağı gün Nazan’la karşı karşıya gelir. Gerçeğin ortaya çıkmasına saatlar kaldığına güvenerek Nazan’ı kışkırtır. Ancak Nazan’ın tepkisi Elmas’ın bile tahmin edemeyeceği kadar şiddetli olacaktır. Nur’la birlikte ortadan kaybolan Yiğit’i eve döndürmek için harekete geçen İclal’in yine en büyük kozu Mert’dir. Yiğit ve Nur başbaşa geçirdikleri günlerde hem sık sık kapışacak, hem de birbirlerinin yaralarını saracaktır. Ancak onları yine büyük bir sürpriz beklemektedir.