Gündem Asla Vazgeçmem dizisinin 35. bölümünde Nur, Kerem Sancaktar'la evlenecek mi?

Asla Vazgeçmem dizisinin 35. bölümünde Nur, Kerem Sancaktar'la evlenecek mi?

26.01.2016 - 12:03 | Son Güncellenme:

Asla Vazgeçmem dizisi yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Show Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Asla Vazgeçmem'in bu akşam yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Asla Vazgeçmem 35. bölümden detaylar..

Asla Vazgeçmem dizisinin 35. bölümünde Nur, Kerem Sancaktarla evlenecek mi

Asla Vazgeçmem 35. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Show Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Asla Vazgeçmem'in bu hafta yayınlanacak bölümünde yine izleyenleri ekranlara kilitleyecek. İşte Asla Vazgeçmem 35. bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Nur, Kerem Sancaktar'la evlenecek mi?

Show TV’den ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşkı hikayesi: “Asla Vazgeçmem”

Nur, Kerem Sancaktar'la evlenecek mi?
“Asla Vazgeçmem”in 35. Bölümünde; Kerem ve İclal’i kafede konuşurken gören Nur bu ittifaka çok şaşıracak, ancak Kerem İclal’in ondan yardım istediğini söyleyerek bu sıkıntılı durumdan kurtulmasını bilecektir. Yiğit’in hastahaneye yetiştirdiği Hazal’ın durumu kritiktir. Yiğit Hazal’ı bu duruma sokan kişinin Kerem olabileceğini düşündüğünden Nur için endişelidir. Kerem’i araştırması için eski bir dostundan yardım ister. Nazan’ın abilerinin yanındaki hayatı tam bir kabustur. Durumu öğrenen Cahit kalan mücehverleri teslim etmek bahanesiyle Nazan’ı görmeye gelir. İkilinin yüzleşmesi çok sert geçecektir. Çiftliğe yerleşen Elmas’ın ise artık tek hedefi Cahit’i nikah masasına oturtmaktır. Bebeği düşürdüğünü Yiğit’ten saklamak için uğraşan İclal’in sırrı hiç beklemediği bir şekilde ortaya çıkacaktır. Kerem’in de baskısıyla artık büyük oynamaya karar veren Nur, geri dönülmez bir adım atacaktır.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”’in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor.

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık: Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur(Amine Gülşe). Sevda Kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh... Ya kafes onları boğacak... Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak...

Asla Vazgeçmem 35. Bölüm Fragmanı

Asla Vazgeçmem 34. Bölümde neler olmuştu
“Asla Vazgeçmem”in 34. Bölümünde; Yiğit’in karşısında elini güçlendirmek için binbir oyunla hamile kalan İclal, düşük şoku yaşamaktadır. Bu düşükten Yiğit’in haberi olmadan, onu hızlıca nikah masası oturtmak zorundadır. Elinde kalan tek koz Mert’i kullanarak Yiğit üzerindeki baskısını arttırır. Karnında Cahit’in bebeğiyle Kozan Çiftliği’ne yerleşen Elmas, anne ve babasını yanına aldırmak için ne kadar uğraşsa da gücü ancak müştemilata dönmelerine yeter. Eski mahallesinde abilerinin yanında yaşamaya başlayan Nazan ise çok zor günler geçirmektedir. Yiğit’i kendinden uzaklaştırmak için Kerem ile göstermelik bir birlikteliğe başlayan Nur, hem Yiğit’in asla vazgeçmez tutumu hem de kendisinin Yiğit’e olan zaafı nedeniyle bir türlü planında başarılı olamaz. Artık büyük oynamak zamanı gelmiştir. Ancak tesadüfen göreceği bir ittifak, kararını sorgulamasına neden olacaktır.