Gündem Asla Vazgeçmem 47. bölüm fragmanında kıskançlık krizi! -İzle

Asla Vazgeçmem 47. bölüm fragmanında kıskançlık krizi! -İzle

17.04.2016 - 11:53 | Son Güncellenme:

Show TV'nin ilgi ile takip edilen dizisi Asla Vazgeçmem son bölümde İclal ve Yiğit arasında kıskançlık krizi yaşanıyor. Nur da bu durumu büyük bir tepki gösteriyor. Heyecanla izlenen dizi Asla Vazgeçmem 47. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Asla Vazgeçmem ile ilgili detaylar...

Asla Vazgeçmem 47. bölüm fragmanında kıskançlık krizi -İzle

Gold Film imzalı, yapımcılığını Faruk Turgut ve Şükrü Avcı'nın üstlendiği, başrollerinde Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Hülya gülşen Irmak, Ümit Yesin ve Yağızkan Dikmen'in yer aldığı Asla Vazgeçmem son bölümde ekrana kilitledi. Heyecanı eksik olmadığı Asla Vazgeçmem 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM 47. BÖLÜM FRAGMANI

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Asla Vazgeçmem”in 46. Bölümünde; Hayatının en zor sorusuyla sınanan Yiğit, bu badireyi atlatsa da etkisini üzerinden kolay kolay atamayacaktır. İclal ve Nur’un kurtulması herkesi mutlu ederken, Rıdvan’ın kaçmış olması Fatih gibi Yiğit için de tehlikenin tamamen geçmediği anlamına gelmektedir.

Asla Vazgeçmem 47. bölüm fragmanında kıskançlık krizi -İzle

Bu arada küçük kız sayesinde eve dönüş yapan Nazan, bir yandan Elmas’ı sinir etmeye devam ederken, bir yandan da Cahit’le arasını düzeltmeye çalışmaktadır. Fırat ve İclal’in büyük bir hesaplaşma sonrası yakınlaşmasına şahit olan Elmas, bunu sadece Nur ile paylaşacaktır. Fırat’ın kaçırılma olayı esnasındaki ve sonrasındaki davranışları Yiğit’e hiç normal gelmediğinden, Fırat’ın üzerine gidecek, asıl nedeni böylece öğrenecektir.

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem 47. bölüm fragmanında kıskançlık krizi -İzle

ASLA VAZGEÇMEM HAKKINDA

Asla Vazgeçmem başrollerini Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ümit Yesin, Ayşegül Günay, Hülya Gülşen Irmak ve Tugay Mercan'ın paylaştığı Show TV'nin 2015 yapımı aşk ve drama dizisidir.Babasını kaybeden Nur iyi bir iş bulabilmek için Adanadan İstanbula gelir. Burada hayatının aşkı olacak olan Yiğit Kozan ile karşılaşır ve hayatı ondan sonra değişir.

Asla Vazgeçmem 47. bölüm fragmanında kıskançlık krizi -İzle

OYUNCULAR:

Tolgahan Sayışman
Yiğit

Amine Gülşe
Nur

Şafak Pekdemir
İclal

Ayşegül Günay
Aytül

Tugay Mercan
Cahit

Yonca Cevher
Nazan

Ümit Yesin
Tayyar

Yağızkan Dikmen
Emin

Poyraz Bayramoğlu
Mert

Tuğçe Kumral
Elmas

Gözde Mutluer
Yağmur