Gündem Asla Vazgeçmem 47. bölüm fragmanında Yiğit gerçeği öğreniyor! -İzle

Asla Vazgeçmem 47. bölüm fragmanında Yiğit gerçeği öğreniyor! -İzle

19.04.2016 - 14:14 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Asla Vazgeçmem nefeslerin tutularak izleneceği bir bölümle ekrana geliyor. Son bölümde gerçekleri öğrenen Yiğit ne yapacak merak konusu. İşte heyecanla beklenen Asla Vazgeçmem 47.bölüm fragmanı ve son gelişmeler...

Asla Vazgeçmem 47. bölüm fragmanında Yiğit gerçeği öğreniyor -İzle

Gold Film imzalı, yapımcılığını Faruk Turgut ve Şükrü Avcı'nın üstlendiği, başrollerinde Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Hülya gülşen Irmak, Ümit Yesin ve Yağızkan dikmen'in yer aldığı Asla Vazgeçmem son bölümde ekrana kilitledi. Heyecanı eksik olmadığı Asla Vazgeçmem 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Asla Vazgeçmem”in 46. Bölümünde; Hayatının en zor sorusuyla sınanan Yiğit, bu badireyi atlatsa da etkisini üzerinden kolay kolay atamayacaktır. İclal ve Nur’un kurtulması herkesi mutlu ederken, Rıdvan’ın kaçmış olması Fatih gibi Yiğit için de tehlikenin tamamen geçmediği anlamına gelmektedir.

Bu arada küçük kız sayesinde eve dönüş yapan Nazan, bir yandan Elmas’ı sinir etmeye devam ederken, bir yandan da Cahit’le arasını düzeltmeye çalışmaktadır. Fırat ve İclal’in büyük bir hesaplaşma sonrası yakınlaşmasına şahit olan Elmas, bunu sadece Nur ile paylaşacaktır. Fırat’ın kaçırılma olayı esnasındaki ve sonrasındaki davranışları Yiğit’e hiç normal gelmediğinden, Fırat’ın üzerine gidecek, asıl nedeni böylece öğrenecektir.

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM 47. BÖLÜM 1. FRAGMAN

ASLA VAZGEÇMEM 47. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Başrollerini Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe ve Şafak Pekdemir’in paylaştığı “Asla Vazgeçmem” dizisi, bu sezon final yapacak. Uçankuş TV’nin “İki Kadın Arasında” programında dizinin final tarihi açıklandı. İlk bölümlerinde beklenen reytinglere ulaşamayan “Asla Vazgeçmem”, 3 kez yayından kaldırılma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı.

KADIN ENTRİKALARI BAŞROLDE

Ancak daha sonra seyircinin beğendiği diziler arasında yerini alan “Asla Vazgeçmem” 44. Bölüme kadar ulaşmıştı. Son bölümlerinde kadın entrikalarının başrol oynadığı ve dev bütçeli dizilere kafa tutan dizinin bu sezon ekran ömrünü tamamlayacağı açıklandı. “Asla Vazgeçmem”, 57. Bölümde yani haziran ayının son haftası ekrana veda edecek.

OYUNCULAR:

Tolgahan Sayışman
Yiğit

Amine Gülşe
Nur

Şafak Pekdemir
İclal

Ayşegül Günay
Aytül

Tugay Mercan
Cahit

Yonca Cevher
Nazan

Ümit Yesin
Tayyar

Yağızkan Dikmen
Emin

Poyraz Bayramoğlu
Mert

Tuğçe Kumral
Elmas

Gözde Mutluer
Yağmur