Gündem Asla Vazgeçmem 52. yeni bölüm fragmanında büyük heyecan!

Asla Vazgeçmem 52. yeni bölüm fragmanında büyük heyecan!

20.05.2016 - 09:14 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi olan Asla Vazgeçmem'de yeni bölüm heyecanı başladı. Merak edilen Asla Vazgeçmem 52. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı. İzleyici yeni bölümün yayınlanacağı gün için sabırsızlandı. İşte Asla Vazgeçmem yeni bölüm fragmanı...

Asla Vazgeçmem 52. yeni bölüm fragmanında büyük heyecan

Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin rol aldığı dizi Asla Vazgeçmem reyting listelerinde üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği Asla Vazgeçmem'de bu hafta sürpriz gelişmeler yaşandı. Asla Vazgeçmem 51. son bölüm ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜM ÖZETİ

Yiğit ve Nur kaza sonrası büyük bir hasret ile kavuşurken, bu sahneyi gören Mert babasının hala Nur ile birlikte olduğunu anlayacak ve buna büyük bir tepki verecektir. Yiğit oğluyla arasını düzeltmek için onunla açıkça konuşarak tüm gerçeği anlatacak ancak her zamanki gibi oğlunu kullanan İclal’in Mert’i doldurması yüzünden bunda başarılı olamayacaktır.

ASLA VAZGEÇMEM 52. BÖLÜM FRAGMANI

Nazan, son kozunu oynayacak!
Kaza nedeniyle aşklarının her şeyden üstün olduğu gerçeğini bir kez daha anlayan Nur ve Yiğit, konuşarak tüm sorunlarına çözüm bulacak, birlikte mutlu olmanın keyfini yaşayacaklardır. Boşanma gününe çok kısa bir süre kaldığına Nazan, en büyük kozunu oynayacak, Elmas ve Cahit’i karşı karşıya getirecektir. Fatih’in yalnızlığını gören ve buna bir çare arayan Nur, büyük bir sürprizin peşine düşecektir. Asla Vazgeçmem yeni bölümüyle Perşembe akşamı 20.00'de Show TV'de!

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM 50. BÖLÜM ÖZETİ

“Asla Vazgeçmem”in 50. Bölümünde; İclal’in müzayedede Nur’a kurduğu tuzak meyvesini verecek, Yiğit ve Nur bir kez daha şiddetli bir şekilde karşı karşıya gelecektir. Yağmur’la arasını sıcak tutmaya gayret eden Cahit, onun Emin ile bir ilişkisi olduğunu öğrenince büyük bir tepki verecektir. Ancak aynı durumu kardeşinden öğrenen Elmas ise tam aksine bu birlikteliği destekleyecektir.

Yağmur ve Emin’in ilişkisi, bu konuda farklı düşünen Cahit ve Elmas arasında büyük bir probleme neden olacaktır. Müzayededeki olaylar Nur’un Yiğit ile arasını açmış, ancak iş anlamında ona fayda sağlamıştır. Nur’un popüleritesi artmaktadır. Yiğit ile ilişkisini sorgulamaya başlayan Nur, Yiğit’in bir helikopter kazası geçirdiğini öğrendiğinde, aşklarının herşeyden üstün olduğu gerçeğini bir kez daha anlayacaktır.

OYUNCULAR:

Tolgahan Sayışman Yiğit Kozan : Yiğit, her kadının hayalindeki bir erkeğin duygularına sahip olurken hem romantik, esprili ve bir o kadar da güçlü biridir. Hayatı boyunca gerçek aşktan ümidi kestikten sonra, hiçbir beklentisi olmadığında karşısına dünyanın en güzel şeyi çıktığında yıldırım aşkına tutulmuştur.

Haberin Devamı

Amine Gülşe Nur Kozan : Nur, biraz duygusal bir insan olmasından ötürü de zor bir kişiliğe sahiptir. Ailesi hariç, çevresindeki insanlara pek güvenmeyen ve muhatap olmayan tiplerdendir. Tamamıyla bir aile bağımlısı ve erkeklerle olan ilişkisinde ise hep zararlı taraf olduğundan dolayı artık başkasıyla olma düşüncesi bile midesini bulandırıyordu. Yalnız ta ki Yiğit'i gördükten sonra bu fikirleri her ne kadar değişse de yine de aynı yaşadığı olaylar ve travmalar aklına geldiğinde maalesef ki ondan uzaklaşacaktır.

Şafak Pekdemir
İclal

Ayşegül Günay
Aytül

Tugay Mercan
Cahit

Yonca Cevher
Nazan