Gündem Asla Vazgeçmem 55. bölüm fragmanı yayında! İzle

Asla Vazgeçmem 55. bölüm fragmanı yayında! İzle

11.06.2016 - 09:17 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Asla Vazgeçmem son bölümde bomba sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitledi. Heyecanın dorukta olduğu Asla Vazgeçmem 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Asla Vazgeçmem dizisi ile ilgili son gelişmeler...

Asla Vazgeçmem 55. bölüm fragmanı yayında İzle

Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin rol aldığı dizi Asla Vazgeçmem reyting listelerinde üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği Asla Vazgeçmem'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Merakla beklenen Asla Vazgeçmem 54. son bölüm ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜM ÖZETİ

Fikret’in oyunuyla Yiğit tarafından davet edildiğini sanarak Mert’in doğumgününe katılan Nur tüm şimşekleri üzerine çeker. Masum olduğuna kimseyi inandıramaz ancak onu asıl üzen Yiğit’in gösterdiği tepkidir. Nur, İclal’in oyununa geldiğinden emindir ve bunu ispat etmek için Fatih’den yardım ister. Yağmur’la Emin arasındaki ilişkiyi öğrenen Yaren, Yağmur’u acıtmak için Emin’le yakınlaşır. Bu Emin’in yıllardır hayalini kurduğu şeyse de Emin kendini çok arada kalmış hisseder. Nazan ile giriştikleri ağız dalaşı sonrası fenalaşan Elmas’ın bebeği risk altındadır. Doktorunun tavsiyesine uyan Elmas’ın sürekli odasında dinlenmesi, meydanı Nazan’a bırakacak, Nazan Cahit ile daha da yakınlaşacakdır. Fatih sonunda Fikret’in mesaj oyununu çözer ama bunu açıklaması çok da kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM 55. BÖLÜM FRAGMANI

ASLA VAZGEÇMEM OYUNCULARI

Tolgahan Sayışman: Yiğit
Amine Gülşe: Nur
Şafak Pekdemir: İclal
Ayşegül Günay: Aygül
Tugay Mercan: Cahit
Yonca Cevher: Nazan
Hülya gülşen: Irmak
Ümit Yesin: Tayyar
Tuğçe Kumral: Elmas
Gözde Mutluer: Yağmur
Taner Rumeli: Fatih

Tolgahan Sayışman Yiğit Kozan : Yiğit, her kadının hayalindeki bir erkeğin duygularına sahip olurken hem romantik, esprili ve bir o kadar da güçlü biridir. Hayatı boyunca gerçek aşktan ümidi kestikten sonra, hiçbir beklentisi olmadığında karşısına dünyanın en güzel şeyi çıktığında yıldırım aşkına tutulmuştur.

Amine Gülşe Nur Kozan : Nur, biraz duygusal bir insan olmasından ötürü de zor bir kişiliğe sahiptir. Ailesi hariç, çevresindeki insanlara pek güvenmeyen ve muhatap olmayan tiplerdendir. Tamamıyla bir aile bağımlısı ve erkeklerle olan ilişkisinde ise hep zararlı taraf olduğundan dolayı artık başkasıyla olma düşüncesi bile midesini bulandırıyordu. Yalnız ta ki Yiğit'i gördükten sonra bu fikirleri her ne kadar değişse de yine de aynı yaşadığı olaylar ve travmalar aklına geldiğinde maalesef ki ondan uzaklaşacaktır.

Yazarlar