Gündem Asla Vazgeçmem 59. final bölümünde neler yaşandı?

Asla Vazgeçmem 59. final bölümünde neler yaşandı?

07.10.2016 - 11:14 | Son Güncellenme:

Asla Vazgeçmem 59. bölümü ile ekranlara veda etti. Dün akşam ekrana gelen Asla Vazgeçmem final bölümünde, Elmas, Cahit ve Nazan’ın hala evli olduklarını öğrenince elinde silahla kapıya dayandı. Yiğit ve Nur aradığı mutluluğu yakaladı. İşte Asla Vazgeçmem 59. final bölümünde yaşananlar...

Asla Vazgeçmem 59. final bölümünde neler yaşandı

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği Asla Vazgeçmem dün akşam ekrana gelen son bölümü ile final yaptı. Show TV'de ekrana gelen Asla Vazgeçmem final bölümünde Yiğit ve Nur evleniyor. Başrollerini, Tolgahan Sayışman (Yiğit) ve Amine Gülşe (Nur) paylaşıyor. dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Şafak Pekdemir (İclal), Taner Rumeli (Fatih), Ayşegül Günay (Aytül), Tugay Mercan (Cahit), Yonca Cevher (Nazan), Tuğçe Kumral (Elmas), Ümit Yesin (Tayyar), Gözde Mutluer (Yağmur) , Yağızkan dikmen (Emin), Ege Kökenli (Yaren) Poyraz Bayramoğlu (Mert), Hakan Dinçkol (Fırat) ve Ferda İşil (Dudu )'nun yer aldığı dizi Asla Vazgeçmem 59. final bölümü ile 6 Ekim 2016 tarihinde Show Tv'de ekrana geldi.

ASLA VAZGEÇMEM 59. FİNAL BÖLÜMÜ - TIKLA İZLE

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM 59. FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Asla Vazgeçmem final bölümünde, Nur Fatih’in evlenme teklifiyle adeta şaşkına dönmüştür. Kalbindeki adam Yiğit Kozan’dan başkası değildir. Yiğit’in gördüğü manzara karşısında midesine kramplar girer daha fazla dayanamaz, kendini bahçenin dışına atar. Elmas, Cahit ve Nazan’ın hala evli olduklarını öğrenince iyice gözü dönmüş şekilde, Cahit’in ve Nazan’ın silahla kapısına dayanmış, birine zarar vermeden ve bebeğini almadan evden çıkmamayı kafasına koymuştur. Yiğit, Cahit’e ve karakola götürülen Elmas’a yardımcı olacaktır.

Diğer yandan Nur, kazadan sonra ilk kez gördüğü Mert’e karşı vicdan azabını hafifletememiş, İclal’le konuşmak için karşısına dikilmiştir. Nur suçsuzdur artık Yiğit’le yolu bir değildir. Fatih’le evlenecek, Almanya’ya yerleşeceklerdir. Aytül Nur’u ortadan kaldırmayı hala istemektedir. Fırat ile işbirliği yapmak ister.

Haberin Devamı

Yaren ise, Emin tekrar Yağmur’a döndüğü için kıskançlık krizlerine girmiştir. Nur gerçekten Fatih’le evlenip yurtdışına yerleşebilecek midir? Elmas bebeğini kurtarıp, her şeye rağmen Cahit’le bir yuva kurabilecek midir? Cahit Nazan’ın gerçek yüzünü görebilecek midir? Aytül Nur’a olan nefretiyle kimlere zarar verecektir? Yiğit-Nur-İclal aşk üçgeni tarihe mi karışacaktır? soruları Asla Vazgeçmem final bölümünde yanıt buldu..