Cadde 'Aslan 'Ailem'e gala

'Aslan 'Ailem'e gala

24.10.2017 - 13:27 | Son Güncellenme:

ES Film yapımcılığında çekilen, yönetmenliğini Ömer Uğur’un üstlendiği 'Aslan Ailem' dizisi, 22 Ekim Pazar akşamı TRT1 ekranlarında ilk kez seyirciyle buluştu.

Aslan Aileme gala

'Aslan Ailem' dizisinin ilk izleme galası, TRT Tepebaşı Stüdyoları'nda TRT yetkilileri, ES Film yapımcıları Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici, dizinin başrol oyuncuları, tüm ekip ile basın ve medyanın seçkin davetlileri, sosyal medya blogger, yazar ve fenomenlerin katılımıyla gerçekleşti.

Haberin Devamı

TRT Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan, TRT Yayın Yönetmeni Şaban Şikar, TRT Televizyon Dairesi Başkan Yardımcısı Hikmet Kocaman, dizinin müziklerinin yaratıcısı ünlü müzisyen Serkan Çağrı ve dizinin oyuncu ekibinin yakınlarının da katıldığı ilk bölüm izleme akşamında, birinci bölümü finali büyük alkış aldı.

Başrollerini Burcu Özberk, Akın Akınözü, Ferdi Sancar, Bora Akkaş, Firat Altunmeşe, Zerrin Sümer, Benian Dönmez, Hakan Salınmış, Eda Şölenci, Levent Özdilek, İpek Elban, Mehmet Şeker’in paylaştığı dizinin senaryosunu Ayça Mutlugil yazarken, genel koordinatörlüğünü Sibel Tuna, uygulayıcı yapımcılığını Zeynep Tuna üstleniyor. Dizinin müziklerin yaratıcısı ise klarnet virtüözü Serkan Çağrı.

Çekimleri Poyrazköy ve civarında gerçekleşen 'Aslan Ailem', karakterleri birbirinden farklı 4 erkek kardeş ile anne, baba ve babaannelerin etrafında dönen, bu eksende birbiriyle sürpriz bağlantılar yaşayacakları romantik, heyecanlı hikayeleri de içinde barındıran tatlı, sıcak ve komik bir aile dizisi olarak her pazar 20.00'da TRT1 ekranında olacak.