Kütahya Aslanapa Ak Parti'de Ahmet Şahan İle Yola Devam

Aslanapa Ak Parti'de Ahmet Şahan İle Yola Devam

26.08.2017 - 18:58 | Son Güncellenme:

.

Aslanapa Ak Partide Ahmet Şahan İle Yola Devam

AK Parti Aslanapa İlçe Başkanlığının 6. Olağan Genel Kurulu’nda tek aday Ahmet Şahan yeniden başkanlığa seçildi.
Kongreye AK Parti Kütahya milletvekilleri Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Vural Kavuncu, AK Parti Genel Merkezi Kütahya İl Koordinatörü 23. Dönem milletvekili Mehmet Nil Hıdır, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, il Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz,AK Parti Kütahya Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Kütahya İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri ile çok sayıda parti üyeleri katıldı.
Aslanapa Belediye Düğün Salonu’nda yapılan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreye gönderdiği mesaj, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş tarafından okundu. Mesaj, dakikalarca ayakta alkışlandı.

"İlçe kongrelerimiz Aslanapa’dan başladı"

Kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "2019 hedeflerine bizi taşıyacak olan teşkilatımızdaki kongrelerimize bugün Aslanapa’da besmele ile başlıyoruz. Cenab-ı Allah hayırlı eylesin. Kongremizin birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirerek güçlendirmesini, Aslanapa’ya yapacak olduğumuz hizmetleri arttırmasını,Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Mahallelerimizden, köylerimizden, beldelerimizden yanan ateşi, çalışma azminin ilçelerimize ve ilimizi harekete geçiren bir ivme kazandırmasını istiyorum. 7 Haziran seçimlerinde gece gündüz çalışan ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde dik duruşuyla elinden geleni yaparak tüm dünyaya mesaj vermeye çalışan Ahmet Şahan ve ekibine başarılar diliyorum. Kongremiz Aslanapa ilçemiz için hayırlara vesile olsun. Rabbim hizmetlerimizin katlanarak artmasını nasip etsin. Kütahya’mız için gece gündüz çalışan ve bugün kongremize katılan Kütahya milletvekillerimize de ayrıca teşekkür ederim’’ dedi.
AK Parti Aslanapa İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Şahan, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimizin 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşmak için ben ve arkadaşlarım var gücümüzle çalışmaya hazırız, kongremizin ilçemize ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum. Hepinize şükranlarımı sunuyorum”diye konuştu.
Aslanapa AK Parti ilçe Teşkilatı’nın Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Ahmet Şahan, yönetim kurulu üyeleri Ertuğrul Gökner, Zeki Öztürk, Cafer Bayrak, Sadık Uyumaz, Nurettin Tekin, Veli Akıncı, Nihat Durmaz, Dursun Demirci, Oğuz Şentürk, Hüseyin Aksu, İbrahim Ocak, Himmet Uygur, Aziz Kırtay, Erhan Bendi, Abdullah Öztürk, İbrahim Efek, Sabri Ağlat, Dursun kumsal, Emeti Karaduman ve Abdullah Çelebi Kırlı.(YD-EFE)