Cadde Aslıhan Doğan'dan evlilik sonrası ilk hamle!

Aslıhan Doğan'dan evlilik sonrası ilk hamle!

12.03.2018 - 15:30 | Son Güncellenme:

Başakşehirsporlu futbolcu Arda Turan dün akşam Çubuklu'daki evinde 2.5 yıllık sevgilisi Aslıhan Doğan ile aile arasında yapılan sade bir törenle evlendi. Aslıhan Doğan, imzayı atar atmaz da yeni bir Instagram hesabı açıp soyadını değiştirdi.

Aslıhan Doğandan evlilik sonrası ilk hamle

Arda Turan dün akşam Aslıhan Doğan ile Beykoz Çubuklu'daki Vadi Konakları'nda yapılan sade bir nikah töreni ile dünyaevine girdi. Arda Turan'ın dün akşam saatlerindeki nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan da katıldı. Aile arasında yapılan törenin ünlü konukları arasında şarkıcı Mustafa Ceceli-Selin İmer de vardı. Çiftin şahitliğini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan üstlendi.

Nikah sonrasında Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Arda Turan, "Bizim için dua eden ve tebrik eden herkese çok teşekkür ederiz..." notunu düştü.

Haberin Devamı

İLK İŞİ SOYADINI DEĞİŞTİRMEK OLDU
Aslıhan Doğan nikahtan hemen sonra yeni bir sosyal medya hesabı açtı. Soyadı kısmını değiştiren ünlü isim yeni hesabına 'Aslıhan Doğan Turan' yazdı. Aslıhan'ın bu hamlesi sosyal medya kullanıcıların gözünden kaçmadı.

İLK HİKAYESİNDE ONUNLA FOTOĞRAF PAYLAŞTI
Aslıhan Doğan İnstagram hesabının ilk hikayesinde uçak kazasında hayatını kaybeden arkadaşları için yaşadığı acıyı paylaştı. Burcu Urfalı ile fotoğrafını paylaşan Doğan: ‘Başımız sağolsun. Mekanları cennet olsun inşallah. Ailelerine ve tüm yakınlarına Allah'tan sabır diliyorum…’ notunu düştü.

Aslıhan Doğandan evlilik sonrası ilk hamle

Yazarlar