Bartın Asteğmenin sır intiharı

Asteğmenin sır intiharı

23.04.2015 - 16:35 | Son Güncellenme:

Tekirdağ Çerkezköy’de vatani görevini yapmakta olan bir asteğmen, intihar ederek hayatına son verdi. Hastanedeki 5 günlük yaşam mücadelesini kaybeden asteğmen, memleketi Bartın’da gözyaşları arasında uğurlandı.

Asteğmenin sır intiharı

Tekirdağ Çerkezköy’de vatani görevini yapmakta olan bir asteğmen, intihar ederek hayatına son verdi. Hastanedeki 5 günlük yaşam mücadelesini kaybeden asteğmen, memleketi Bartın’da gözyaşları arasında uğurlandı.
Edinilen bilgiye göre, Çerkezköy’de asteğmen olarak görevli olan 24 yaşındaki Recep A., belirlenemeyen bir nedenle kendisini iple asarak intihar etti. Recep A., sabah içtimasına katılmayınca, birliğinde görevli arkadaşları kendisine telefonla ulaşmaya çalıştı. Asteğmen telefonlara da çıkmayınca, arkadaşları kalmakta olduğu eve gitti. Evde Recep A.’yı odasında iple kendisini asmış halde bulan arkadaşları, hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Recep A., hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Asteğmen, 5 gün kaldığı yoğun bakımda yaşam mücadelesini kaybederek hayata veda etti.

Haberin Devamı


MEMLEKETİ BARTIN’DA DEFNEDİLDİ


Ailesi tarafından cenazesi memleketi olan Bartın’ın Köyyeri köyüne getirilen asteğmen, düzenlenen askeri törenle defnedildi. Köy merkez camiinde düzenlenen törende Bartın Garnizon Komutanı Dnz. Kd. Alb. Mehmet Erdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur ve çok sayıda asker de hazır bulundu. Acılı baba Hasan A. ve anne Velime A.’nın güçlükle ayakta durduğu cenazede, babaanne Safiye A.’nın ağıtları cenazeye katılanları gözyaşlarına boğdu. Asteğmenin kız kardeşi Sevda A. da abisinin tabutuna uzun süre sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze töreninin ardından köy mezarlığında kılınan cenaze namazıyla Recep A. toprağa verildi.


"HİÇ KİMSEYLE SORUNU YOKTU"


Oğlunun köyde çok sevilen bir insan olduğunu belirten acılı baba, “Ailesi ile sorunu yoktu. Kimseyle sorunu yoktu. Köyümüzde çok sevilirdi. Neden intihar ettiği ile ilgili bilgimiz yok” dedi.
Yeğeninin bunalıma girmiş olabileceğini söyleyen amca Şenol A. ise, “Ben Manisa’nın Soma ilçesinde madende çalışıyorum. Yeğenimin vefatını orada öğrendim. Sanırım bunalıma girmiş. Son zamanlarda bunalımda olduğu söyleniyordu. Tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz. Bizim de bilgimiz yok” diye konuştu.
Gıda mühendisi olan asteğmenin bekar olduğu öğrenildi.