Ajandanız için önemli tarihler

Sizler için 2017 içinde bazı önemli dönemleri derledim.

Sizler için 2017 içinde bazı önemli dönemleri derledim. Bu dönemler belirli işler için daha uygun olabilir. Belirli dönemlerde farklı olanakların söz konusu olduğunu söylenemeyiz. İşte bu dönemler: 7 Ocak’a kadar düzeltilmesi gereken işler, zihinsel uğraşlar, projeler ve devlete ya da kurumsal konulara ilişkin görüşmeler, 7-30 Ocak arasında ciddi konsantrasyon, mücadele ve kontrol gerektiren durumlar içerisinde olabiliriz. Bu dönemde daha sağlam ve kararlı durmak gereği var. 30 Ocak – 21 Şubat’a kadar teknik konular, gruplar ve sosyal işleri içeren alanlarda daha hızlı ilerlemek mümkün olabilir. Bu süreçte iletişimde, eğitimde ve ticaretle ilgili işlerde daha başarılı olabiliriz. 21-28 Şubat arasında kontrol dışı koşullar ve çok hoşumuza gitmeyecek olaylar, elde olmayan nedenler yüzünden kayıplar gündeme gelebilir. 26 Şubat’ta da Balık burcunda güneş tutulması yaşayacağız. 28 Şubat-2 Mart gibi kısa bir dönemde görüşmeler, hayal gücüne dayanan sanatsal uğraşlar açısından verimlilik olabilir. 2 Mart -14 Mart arasında yine yaratıcı alanda esin alabileceğimiz günlerdeyiz ancak belirsizlikler, bulanıklıklar da söz konusu. Bu dönemde sınırlarımızı çizmekte net olamayabiliriz. Bu nedenle, iş hayatında kontrol ve yönetim problemleri söz konusu olabilir. 15 - 25 Mart psikolojik açıdan dağınık bir dönemdeyiz. Bu dönemde gerek kişisel, gerekse kollektif nedenlerden kaynaklanan olaylar, bizi yaralayabilecek ve aynı zamanda kendimizi şifalandırabileceğimiz imkanlar olabilir. 26 Mart – 14 Nisan arasında aşk hayatımıza, ilişkilere çok daha odaklıyız.

Haberin Devamı

Venüs 4 Mart-15 Nisan tarihleri arasında geri giderken, evlilik, nişan, anlaşmalar, güzellik ve estetik içeren konularda, dekorasyona ya da genel olarak keyiflere, zevklere yönelik konularda aksamalar, hoşnutsuzluklar, gecikmeler ya da kopmalar gündeme gelebilir. Bu tarihlerde evlilik çok rahat olmayan koşullar içerebilir. 15 – 20 Nisan arasında yenilikler, cesaret ve ani değişiklik içeren ait gelişmeler dikkat çekiyor. Bugünlerde ani koşullar var. 21 Nisan – 29 Nisan arasında düşüncelerimizde yeniden ele almamız gereken işler, düzeltmeler ve önemli tekrarlar söz konusu. 29 Nisan – 10 Mayıs arasında zihinsel açıdan son derece verimli ve buluşçu olabileceğimiz günler içerisindeyiz. Bu dönemde buluşlar, uyanışlar ve düşüncelerimizde, iletişimde daha keskin olabileceğimiz durumlar içindeyiz. Sözlerimizle uyarıcı olabilir. 11 Mayıs – 21 Haziran gibi uzun bir dönemde projelerimizde daha pratik ve uygulayıcı olmak mümkün. Bu süreçte düşüncelerimizi somutlaştırmak ve ardından daha hızlı ve esnek biçimde aktarmak daha kolay olacak. Ticari konularda, görüşmelerde daha iyi değerlendirebiliriz.

Haberin Devamı

22 Haziran – 5 Temmuz özellikle evlilik, aşk ve güzellikler yaratmak ve tatmin olmak açısından son derece olumlu koşullar taşımakta. Bu süreç 26 Temmuz’a kadar sürse de, 5 Temmuz’a kadar olanı daha olumlu ve yapıcı geçebilir. 27 Temmuz – 26 Ağustos arasında mücadele, kişilik çatışması, atılım ve daha çok huzursuzluk, tartışma içerebilecek koşullar dikkat çekiyor. Bu dönemde hedeflerimize çok odaklı olsak da, daha sakin ve dengeli olmaya bakmalıyız. 27 Ağustos – 3 Eylül arasında düşüncelerimizde daha gösterişçi olabiliriz ancak tamamlanması gereken süreçler, eksikler de olabilir. 4 – 16 Eylül arasında zihinsel açıdan oldukça etkin, cesur ve mücadeleciyiz. Tartışmalar karşısında soğukkanlı olmalıyız. 17 Eylül – 8 Ekim arasında görüşmeler, ticari konular ve anlaşmalar açısından oldukça hareketli koşullar var. Pazarlıklar açısından uygun olabilir. 9 Ekim , özellikle 14 Ekim’den 26 Ekim’e kadar olan dönemde evlilik, görüşmeler, anlaşmalar yapmak çok daha faydalı olabilir. Bu dönemde ortak çıkarlar, güzellikler ve denge yaratabilecek imkanlar dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

27 Ekim – 13 Kasım arasında yatırımlar, ortak imkanlar, büyüme, zenginleşme ve başkalarının kaynaklarından yararlanma imkanı var. Bu dönemi çok iyi değerlendirmeye bakmalıyız. İş ve kariyer alanında daha güzel fırsatlarla karşılaşabiliriz. 14 Kasım’dan özellikle 1 Aralık’a kadar tutkulu ilişkiler, arzular dikkat çekiyor. Aşkta ve yaratıcı alanda daha derin hissedebiliriz. Bu süreç 12 Aralık’a kadar da devam etmekte ancak daha özgür ve keşfetmeye, yabancılarla ilgili ilişkileri geliştirmeye yönelik kullanılabilir. 13 – 21 Aralık zihinsel açıdan daha oynak, hareketli ve dağınık olabilir. 22 – 25 Aralık arasında sorumluluklar, devlete yönelik ciddi işler gündeme gelirken, 26 Araık sonrasında aşkta ve ilişkilerimizin gündeme geldiği, daha ciddi ve gerçekçi beraberlikler kurabileceğimiz günlerde olacağız.