Aşk gezegeni Koç’ta

Aşk gezegeni Venüs yeni bir döngü başlatıyor

Bugün Venüs, Koç burcuna ilerleyerek ilişkilerimiz ve aşk hayatımız açısından yeni bir döngü başlatıyor. 15 Mayıs’a kadar sürecek olan bu dönemde, aşk hayatımıza yeni bir heyecan ve uyanış gelmekte. İlişkilerdeki beklentilerimizde daha hızlı, samimi ve cesur davranabiliriz. Venüs Koç burcunda çok hararetli ve bir o kadar girişken olabilir. Böyle zamanlarda aşk çok heyecan verici ancak saman alevi gibi sürdürülmesi pek kolay olmayabilir. Ancak sosyal alanda ve arkadaşlıklarımızda da yeni tutumlar, uyanışlar içinde olabiliriz.

Haberin Devamı

Bu dönem içinde 6 -7 Mayıs özellikle ilişkilerimizde önemli tercihler ve kararlar vermemize işaret edebilir. Kadersel olarak bir seçim yapmak durumunda olabiliriz. 9 Mayıs civarında ise aşkta ve beraberliklerde bizi etkileyen, üzerimizde baskı ve değişiklik yaratabilecek olaylarla karşılaşabiliriz. Jüpiter’in olumlu açısı keyifler ve zevkler açısından daha şanslı olabileceğimizi de anlatmakta. 14 Mayıs’ta da hızlı ama kısa süreli durumlar dikkat çekiyor. 15 Mayıs’tan sonra Venüs’ün Boğa burcuna ilerlemesi ile birlikte aşktan beklentilerimizde daha sakin, huzurlu ve kararlı olabileceğiz.

15 Mayıs’a kadar olan dönemde, yükselen burcu öncü olan, Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak olanlar, Venüs’ün bu geçişinden kişisel alanda fazlası ile etkilenmekteler. Yükselen Koç’lar aşkta ve ilişkilerde daha pozitif ve girişkenler, önemli adımlar gündeme gelebilir. Yükselen Yengeç’ler özellikle iş hayatında ve evlilik alanında daha şanslı ve desteklenen bir durum içinde olabilirler. Yükselen Terazi’ler özellikle evlilikte, arkadaşlıklarda, anlaşmalar içinde yeni imkanlar içindeler. Yükselen Oğlak’lar ise daha çok ev hayatında ya da topraktan, gayrimenkulden kaynaklanan konularda daha fazla destek bulabilecekler.

Yükselen burcu sabit olanlar, Boğa, Aslan, Akrep ve Saka ise, bu dönemde aşkta ve ilişkilerde daha dağınık ya da zihinsel olarak meşgul olabilirler. Yükselen Boğa’lar aşkta bekleme durumunda ya da gizli kalan koşullar içindeler. Yükselen Aslan’lar uzaklar, yolculuklarla ilgili konularda yeni beraberlikler geliştirebilirler. Yükselen Akrep’ler daha çok iş ve çalışma konularında ilişkilerine özen göstermeliler. Yükselen Saka’lar ise yakın çevre içinde, görüşmeler ve ziyaretler boyutunda daha samimi ilişkiler kurabilirler.

Haberin Devamı

Yükselen burcu değişken olanlar, İkizler, Başak, Yay ve Balık ise, başkalarından destek almak ve kazançlar anlamında yeni imkanlar elde edebilirler. Yükselen İkizler arkadaşlıklar, sosyal yaşam ve gelecek beklentileri düzeyinde daha pozitif olabilecekler. Yükselen Başak’lar ortaklı işler, miras ya da finans alanında yeni imkanlar elde edebilirler. Yükselen Yay’lar özellikle aşkta, keyifler, mutluluk getirebilecek konularda daha şanslı ve heyecanlı olabilirler. Yükselen Balık’lar ise yeni kazanç yolları ve yeteneklerini değerlendirebilecekleri imkanları kullanmakta daha girişken olabilecekleri bir dönemdeler.