Aşk gezegeni parlıyor

Yarın 11 Şubat’ta Venüs, yüceldiği Balık burcuna ilerliyor olacak ve 7 Mart tarihine kadar bu burçta kalmaya devam edecek.

Yarın 11 Şubat’ta Venüs, yüceldiği Balık burcuna ilerliyor olacak ve 7 Mart tarihine kadar bu burçta kalmaya devam edecek. Venüs astrolojide bizi biraraya getiren güçleri, uyum isteğini, güzellik arzusunu temsil eder. Balık burcundaki Venüs ise özellikle ruhsal aşka, aşkın temalara, fedakarlığa ve ne olursan ol gel tavrına işaret eder. Venüs bu burçta karşılıksız sever ve sevgisini güçlü bir romantizm eşliğinde ifade eder. Acılara da açık bir konumdur bu. Merhamet, kabullenme ve karşımızdakini olduğu gibi kabul etme, anlama isteği öne çıkacaktır.

Haberin Devamı

Yükselen burçlara göre

Eğer astrolojik haritanızda Yengeç, Akrep ya da Balık burcu yükseliyorsa, Venüs’ün getirdiği bu sevgi ve ruhsal bütünleşme temasını çok daha kolay ve akıcı biçimde yaşayabilirsiniz. Bu dönemde ilişkilerde sempati ve empati en üst düzeye ulaşabilir ve hayattan daha kolay keyif alabilirsiniz. Eğer haritanızda Koç, Aslan ve Yay gibi ateş elementinden bir burç yükseliyorsa, bu dönemde bazı ikilemler, karmaşalar ve aşk ve beğeni dünyanızda psikolojik hassasiyetler öne çıkabilir.

Belki de sizi duygusal açıdan bağlayıcı koşullar içinde olabilirsiniz. Haritanızda toprak elementinden, yani Boğa, Başak ve Oğlak burçlarından birisi yükseliyor ise, bu dönemde daha yapıcı ilişkiler ve uyum kurma kapasiteniz artıyor olabilir. Böyle bir dönemde yeni kişiler, arkadaşlıklar ve evlilikte olumlu zamanlar söz konusu olabilir. İkizler, Terazi ve Saka gibi hava elementinde bir burç yükseliyorsa, bu dönemde ilişkilerden fayda sağlamanız ve özellikle maddi konularda destek görmeniz daha kolay olabilir. İş hayatında ve yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz alanlarda kadınlardan ya da ilişkilerden daha çok fayda sağlayabilir ve yüceltilebilirsiniz.

Bu dönemde neler var ?

Aşk gezegeni Venüs Balık burcunda ilerlerken 16 Şubat’ta ilişkilerde olgunluk ve sorumluluk duygusu ağır basıyor. Satürn’ün etkisi daha olgun ya da sorumluluk sahibi partnerlere işaret ediyor. 21 Şubat’ta ise Neptün ile birleşen Venüs özellikle aşkta aşırı hassasiyet, vericilik, fedakarlık ama aynı zamanda kafa karışıklığına, sınırlarımızı bilememeye işaret edebilir. Bu tarihler civarında oldukça hayalci davranabilir ve farkında olmadan kendimizi kaptırabiliriz. Ancak aşkta getireceği sonuçlar çok istikrarlı olmayabilir.

Haberin Devamı

Venüs, 25 Şubat’a Mars’la kare açı yaparken, aşkta kavgalar, fazla itme ve çekme ve israf gündeme gelebilir. Bugünlerde büyük çekimler, tutku ve cinsellik de vurgulanmakta. Ancak bu dengeli bir ilişkili olmaktan ziyade partnerin birbirilerini sürekli test ettiği bir beraberlik olabilir. 1 Mart civarında ise Jüpiter’le son derece uyumlu olan Venüs ilişkilere, evliliklere ve eğlenceli konulara bereket, uyum ve zenginlik getirmekte. Duygusal açıdan bağ kurmak çok daha kolay ve eğlenceli olabilir. Bu tarih eğlenceli işler ya da organizasyonlar için uygun olabilir. 4 Mart’ta Merkür’le buluşan Venüs, güzel sohbetler, olumlu iletişim, artistik ve hayal gücüne dayalı çalışmalar ve sanatsal faaliyetler açısından destekleyici zamanlar getirmekte. Yumuşak bir iletişim içinde olabiliriz.

Haberin Devamı

Kısaca Venüs 7 Mart’a kadar Balık burcunda ilerlerken, ruhumuzu besleyen, artistik konulara büyük bir duyarlılık getiren bir konumda olacak. Ancak Venüs’ün bu konumu oldukça pasif ve etkiye açık olma teması da getirmekte. Dolayısıyla, aşkta ve zevklerde kontrolsüzlük, aşırı etkilenme, sınırsızlık ve kurban edilme olasılıklarına da hazır olmalıyız.