Aşkta fırtınalı günler geliyor

20 Şubat’ta Mars ve Venüs ardı ardına Koç burcuna geçecekler.

Haberin Devamı

Aşk ve tutkuyu açıklayan bu iki gezegenin sabırsız ve heyecanlı Koç burcuna ilerlemesi ilişkilerimiz, aşk hayatımız ve genel dengelerimiz açısından oldukça hareketli bir döneme işaret etmekte. Venüs 17 Mart’a kadar bu burçta kalacak. Aslında bakarsanız, bu iki zıt ama birbirini tamamlayıcı gezegenin yan yana gelmeleri ilişkilerimiz ve arkadaşlıklarımız açısından varolan dengelerin değişebileceğini, kimi zaman ani kopmalara ya da ani beraberliklere neden olabileceğini söyleyebiliriz. Bu koşullar doğal olarak kendi astrolojik haritamızla da ilişkili olabilir.

Venüs’ün Koç burcuna ilerlemesi 17 Mart’a kadar aşkta samimi, girişken ve tutkulu beraberlikleri tetiklemekte. Ancak Venüs Koç’ta aşk saman alevi gibidir, birden parlar ve hemen sönebilir. Dolayısıyla, bu dönemde aşk hayatımızda maceralara daha açığız. Kadınlar daha talepkar ve girişimci olabilirler. Bununla birlikte, uzun soluklu bir beraberlik için daha çok 17 Mart sonrasını beklemek gerekecek. Venüs Koç’ta iken şıpsevdi durumlar, aşkta fiziksel heyecanın öne çıktığı eğilimler var.

Kuşkusuz Venüs’ün Mars’la birleşmesi özellikle 22 Şubat civarında çarpan etkisi yaratıyor. Sözünü ettiğimiz eğilimler iyice su üstüne çıkarken, kimi zaman biriken ve gecikmiş duygusal tepkiler ani olaylara, tartışmalara da yol açabilir. Kısaca iki tarafı keskin bir kılıç gibi, aşk hayatında, arkadaşlıklarımızda, evlilikte ve genel olarak tüm ortaklı koşullar içerisinde daha enerjik, daha tepkisel, daha heyecanlı bir döneme doğru ilerlemekteyiz.

Peki Venüs’ün Koç burcundaki geçişinden nasıl etkilenebiliriz ? Bunu spesifik olarak görmek için özellikle yükselen burcunuza göre okuyunuz.

Yükselen burcu Koç olanlar açısından bu dönemde yükselen enerjiler, girişkenlik, dikkat çekicilik ve aşkta, ilişkilerde büyük aktivite ve heyecan var. Yeni ilişkiler olabileceği gibi ,süregelen bir beraberlik yön değiştirebilir. Gelişmelere biraz daha sakin yaklaşmak gereği var.
Yükselen burcu Boğa olanlar açısından bu dönemde aşkta gizli durumlar, tam olarak önünü göremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Riskli koşullarla ve kimi zamanda stresle karşılaşabilirsiniz. Aşkta ve arkadaşlıklarda ön yargılı olunmamalı ve beklenmedik durumlara da hazırlıklı olunmalı. Bu duruma aynı zamanda gereksiz harcamaya da yol açabilir.

Yükselen İkizler açısından bu dönemde arkadaşlıklar ve gruplarla ilgili çok hareketli, hararetli ve canlı bir dönem söz konusu. Gruplar, takım çalışmaları daha keyifli ve heyecanlı olabilir. Sosyal alanda hareketlilik var. Ancak gruplar içerisinde bazı tartışmalar, kopmalar da olabilir.
Yükselen Yengeç açısından bu dönemde iş hayatında kadın-erkek ilişkilerine ve rekabete dikkat çekmek gerekebilir. Ani çıkışlar ve açıklamalar söz konusu. Aşk hayatında zevklerde ayrı tutumlar tartışmalara yol açabilir. İş ortamındaki dengelere, anlaşmalara önem vermek gerekebilir.

Yükselen Aslan’lar açısından bu dönemde akıcı enerjiler, macera ve yeni olana açılma söz konusu. Özellikle yolculuklar, eğitsel çalışmalar aşk hayatınızı yada sosyal konuları harekete geçirmekte. Ancak bazı fikir ve sert yaklaşımlardan ötürü tartışmalar da olabilir.
Yükselen Başak’lar açısından bu dönemde ilişkilerde dönüştürücü ve kimi zaman da kriz çıkarabilecek durumlar ortaya çıkabilir. Bu dönemde sizi duygusal açıdan etkileyen olaylar, kopmalar ya da ani başlangıçlar gündeme gelebilir. Ayrıca finansal alanda, yatırımlar konusunda aceleci davranmamak gerek.

Yükselen Terazi’ler açısından bu dönemde ilişkilerinizde, evlilik hayatında ve yakın arkadaşlıklarda hem heyecanlı hem de ani stres yaratabilecek konular gündeme gelebilir. Aşkta, arkadaşlıklarda hassas dengeler varsa, bunlar birden boşalabilir. Bu dönemde karşınızdaki kişinin, eşinizin tepkilerine, duygusal ihtiyaçlarına daha fazla önem vermeniz doğru olacak. Ancak siz de tepkisel olabilirsiniz.

Yükselen Akrep’ler açısından bu dönemde iş ortamındaki ilişkilere, beraberliklere dikkat etmek gereği var. İş ortamında kadınlarla ilgili konularda aşırı hassasiyet ve değişen dengeler söz konusu. Ayrıca bu dönemde sağlık ve düzen gibi konulara da dikkat etmek gerek.
Yükselen Yay’lar açısından bu dönemde macera arayışı, aşkta heyecan ve yaratıcı alan son derece aktif ve girişken olabileceğiniz koşullar var. Aşkta keyifli ve tutkulu beraberlikler olabileceği gibi, kimi zaman tartışmalar ve zevklerde ayrılıklar da olabilir. Yine bu dönemde gereksiz harcamalara girmemek daha doğru olabilir.

Yükselen Oğlak’lar açısından bu dönemde ev ve ailevi alanda ilişkilere özen göstermek gerek. Ev ortamındaki huzuru korumak önemli. Bunun yanı sıra ev için harcamalar, yerleşim ve tamirat gibi konular dikkat çekebilir. Evdeki güvenliğe de dikkat etmek gerek.

Yükselen Saka’lar açısından bu dönemde yakın çevrede büyük hareketlilik ve hızlı bir iletişim söz konusu. Ziyaretler, görüşmeler, yazışmalar artabilir. Sözlerinizde, yazılarınızda daha dengeli ve barışçı olmaya bakın. Aynı zamanda ortaklı koşullar düşüncelerinizi aniden değiştirebilir. Yolculuklarınızda, günlük ziyaretlerinizde, yeni insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

Yükselen Balık’lar açısından bu dönemde özellikle iş ve para konularında daha yaratıcı ve girişken olabileceğiniz imkanlar var. Enerjinizi, yaratıcılığınızı daha çok kazanmak için kullanabilirsiniz. Ortaklı durumlar parasal durumunuzu yakından etkileyebilir. Yeteneklerinizi harekete geçirebileceğiniz günlerdesiniz.