Gizli konular vurgulanıyor !

Bugünlerde zihinsel açıdan bizi yoğun bir odaklanmaya ve gizli şeyleri açığa çıkarmaya götüren gelişmeler içinde olabiliriz.

Bilgi ve marifet gezegeni Merkür 26 Ocak Salı günü düzgün hareketine dönecek. Bu arada gökyüzünde çok daha dikkat çekici astrolojik bir fenomen gerçekleşmekte. İyice yavaşlamış olan Merkür, Yunan mitolojisinde yer altı tanrısı olarak adlandırılan Hades, diğer adıyla Pluton’la birleşmekte. Bu birleşme süreci Merkür’ün yavaşlaması ve yeniden doğrulması yüzünden oldukça uzun bir süreye yayılmakta ve 21 Ocak’tan 3 Şubat’a kadar devam etmekte. Dolayısıyla, içinde bulunduğumuz günlerde gizli kalan konular, iletişim ve belgelerle ilgili durumlar, casusluk faaliyetleri özellikle önem kazanmakta.

Haberin Devamı

Astroloji’de Merkür bilginin ve hareketin temsilcisidir, aynı zamanda tanrıların habercisi olarak da adlandırılır. Ancak Merkür, yer üstü ve yer altı olmak üzere, iki dünya arasında mekik dokur ve aracılık yapar. Yer üstündeki bilgi görünür ve açık olanı, aydınlıkta olanı anlatır. Yer altı ise karanlıkta kalan, görünmeyenle yakından ilişkilidir. Merkür’ün Pluton’la teması sırasında gizli kalan durumlar, saklı şeyler günlük hayatımız içine daha çok yansıyacaktır. Psikolojik açıdan bu durum bilinçaltına yönelik gelişmelere, kendi iç dünyamızda yaşanan olaylara karşılık gelecektir.

Benzer şekilde bu dönemde, dünya olayları içerisinde gazeteler, medya ve gazeteciler, muhabirlerle ilgili gelişmeler, aynı zamanda öğrencileri ve öğretmenleri ve eğitim dünyasını ilgilendiren olaylar daha sık gündeme gelebilir. Birleşmenin Oğlak burcunda gerçekleşiyor olması, sözünü ettiğimiz bu gizli konuların özellikle iş hayatında, kurumsal durumlar içinde ve belki de devlete ait durumlar çerçevesinde de dikkat çekebileceğini açıklıyor. Pluton güç mücadelesi, belirli bir konu ve düşünce üzerinde odaklanmak hatta takıntılı olmakla yakından ilgili olduğu için, içinde bulunduğumuz bugünlerde zihinsel yoğunluklara, iletişimde ve zihinde mücadeleye, korku ve endişelere daha sık rastlanabilir. Aşağıda yükselen burcunuza göre, Merkür-Pluton birleşiminin hayatınıza olası yansıma alanlarını öğrenebilirsiniz:

Bugünlerde, Yükselen Koç’lar için özellikle iş hayatında, organizasyonel konularda, iş anlaşma ve görüşmelerinde odaklanma, evraklar ve pazarlıklarla ilgili mücadele ve gizli kalan konular, düşünsel baskılar, Yükselen Boğa’lar için uzaklarla ilgili alanda, yabancılarla ilgili gelişmeler, medya, eğitim ve yolculuklarla ilgili konularda onay gerektiren durumlar içinde gizli kalan şeyler, Yükselen İkizler için ortaklı durumlar, finansal konular, borç, alacak, eş ya da ortağın para durumuna ilişkin bazı krizler ve korku ve endişeler, Yükselen Yengeç’ler için ortaklı konular ve eşe yönelik konular içinde, düşmanlıklar, karşıtlıklar ve davalarla ilgili konularda mücadele ve gizli kalan bilgiler, Yükselen Aslan’lar için iş ortamına, çalışma arkadaşlarına ve sağlık konularına ilişkin zihinsel konsantrasyon ve yorucu uğraşlar, Yükselen Başak’lar için çocuklar, yaratıcı konular, hobiler veya aşk çerçevesinde ya da keyiflerle ilgili zihinsel mücadele ve yoğunlaşan uğraşlar, Yükselen Terazi’ler için ev ve aile ile ilgili, toprakla, gayrimenkulle ya da gizli, toprak altında kalan konularla ilgili çabalar ve evde endişe ya da konsantrasyon yaratan durumlar, Yükselen Akrep’ler için yakın çevrelerinde, ziyaret ve görüşmeler içinde, yolculuklarda, kardeşlerle ilgili konularda ya da eğitim hayatında zihinsel odaklanma, konsantrasyon ve dönüştürücü haberler, değişiklikler, Yükselen Yay’lar için parasal konularda, alım-satım işlerinde, mesleki konularda, devlete ya da kurumsal konulara ait gelişmeler, Yükselen Oğlak’lar için kişisel konularda, yeni girişimlerde, niyetler yönünde odaklanma, zihinsel konsantrasyon, Yükselen Saka’lar için gizli kalan konular içinde, gizli düşmanlıklar, dedikodular ve düşüncelerin hapis olması, düşünsel kısıtlama ve baskılar, Yükselen Balık’lar gruplar ve arkadaşlıklar içinde düşünsel mücadele, gizli kalan şeyler ve gelecek beklentilerinde derin düşünme gereği daha fazla gündeme gelebilir.

Haberin Devamı