Heyecan verici olasılıklar

Önümüzdeki bir yıl boyunca, Aralık ayının son günlerinde, 2017 Mart başında ve son olarak Eylül sonunda Jüpiter ve Uranüs karşıt konuma geliyorlar.

Önümüzdeki bir yıl boyunca, Aralık ayının son günlerinde, 2017 Mart başında ve son olarak Eylül sonunda Jüpiter ve Uranüs karşıt konuma geliyorlar. Yer altı tanrısı ve büyük bir güç elinde tutan Pluton da onlarla uğraşıyor. Astroloji’de Jüpiter/Uranüs açıları buluş heyecanı, ilerleme isteği, coşkun tutumlar, sınırlarımızı hızla genişletme isteği, ani uyanışlar ve flaş gibi çakan sezgilerle yakından ilgilidir. Bu ikili ilerleme duygusu, özgürlük, pozitif devrimler ve insan bilincini aydınlatan olasılıklarla birlikte görülür.

Haberin Devamı

Bu dönemde Terazi’deki Jüpiter’in Koç’taki Uranüs’le karşıtlığı astrolojik haritamızda bulunduğu evler eksenin de özgürlük ve sürprizlerle kendimizi yenileme ihtiyacımıza işaret ediyor. Aynı zamanda bu yenilik, alışkanlıklardan kurtulma arzusu ve sınırları aşma ihtiyacı ilişkilerimiz ve birlikte yapılan işlerde de son derece belirgin hale gelirken, ilişkilerimizi yenileyen ve heyecan yaratan bir yönü de olabilir. Yükselen burçlara göre bakacak olursak, bu süreçte Koç’lar için ilişkiler ve sosyal alanda yeni ve heyecan verici birliktelikler ve ilerlemeler, Boğa’lar için iş ve çalışma alanlarında yeni olanaklar ve bu alanda sürprizler, İkizler için aşkta ve sosyal alanda, arkadaşlıklarda, yaratıcı alanda, çocuklarla ilgili konularda keyifler, ödüller ve yaşam coşkusu, Yengeç’ler için toplum önünde dikkat çekme, cesaret gösterme ve işte ilerleme olanakları, Aslan’lar için uzaklarla, kendini geliştirme ve inançlarla ilgili konularda yenilikler ve sınırları aşma isteği, Başak’lar için bazı kriz yaratan durumlara rağmen başkalarının maddi kaynaklarından yararlanma imkanı, Terazi’ler için kişisel alanda ilerleme ve kendine güven, başkalarının ani fikirlerinden yararlanma, Akrep’ler ruhsal alanda bağlayıcı ve sabır gerektiren koşullar, iş hayatında yenilikler, Yay’lar sosyal alanda, gelecek beklentilerinde yeni ümitler ve cesaret içeren adımlar, Oğlak’lar işte ve toplum önünde ilerleme imkanı, ev hayatında, yerleşimde anilikler, Saka’lar uzaklarla, yabancılarla ilgili olanaklar, eğitimde, akademik alanda ve zihinsel alanda verimlilik, ani fikirler, Balık’lar ise kişisel yeteneklerini yenileme imkanı ve ortaklaşa koşullardan gelen fırsatlar içinde olacaklar.

Haberin Devamı

Pluton’a dikkat !

Önümüzdeki bir yol boyunca Jüpiter-Uranüs ikilisinin yarattığı bu yenilik heyecan ve kendini esnetme, sınırları aşma isteğinin yanı sıra, Pluton da onlara eşlik edecek ve özellikle Mart sonu, Nisan başında ve Ağustos’un ilk haftası içinde Jüpiter’le kare açı içerisinde olacak. Oğlak burcundaki Pluton sistemden ve kurallardan gelen baskıları, devlete, hiyeraşiye yönelik dönüştürücü temaları açıklar. Bu nedenle sözünü ettiğimiz dönemlerde güç savaşları, büyük güç kullanımı ve özellikle siyaset, diplomasi alanda baskı ile birlikte ortaya çıkan mücadeleler daha çok yaşanabilir. Benzer şekilde, doğum haritamızda Pluton’un geçtiği evin konularında daha fazla dönüştücü baskı, güç kullanımı ve kimi zaman da tehdit içeren koşullarla ya da kişilerle karşılaşabiliriz.

Kısaca önümüzdeki bir yıl boyunca kendimizi cesaretle yenileyebileceğimiz imkanlar içinde, özellikle ilişkilerimizi daha iyi kullanarak, işbirliği yaparak kişisel kapasitemizi çok daha iyi kullanabilir ve güçlü bir uyanış içerisinde olabiliriz. Bu süreçte bizi daha güçlü ve mücadeleci kılan deneyimler içinde de olacağız.

Haberin Devamı