Numeroloji’ye göre Trump ve Clinton

Bu hafta farklı olarak ABD’de başkanlık seçimlerinde aday olan Donald John Trump ve Hillary Rodham Clinton’un Kalde numerolojisine göre isim analizlerine ve doğum tarihlerin ele alarak bazı değerlendirmeler yapacağım

Bu hafta farklı olarak ABD’de başkanlık seçimlerinde aday olan Donald John Trump ve Hillary Rodham Clinton’un Kalde numerolojisine göre isim analizlerine ve doğum tarihlerin ele alarak bazı değerlendirmeler yapacağım. Okuyucularım hatırlayacaklardır, 2012 Eylül’ünde Sayıların Gizemi adlı yazımda, sayılar ve harflerin ezoterik sembolizminden bahsetmiştim. Bu alfabeye ve doğum sayılarına bakarak neler söyleyebiliriz ?

Hillary Clinton’la başlayalım. 26.10.1947 tarihinde doğan Clinton’un doğum günü sayısı 26/8. 8 sayısı doğrudan Satürn’le ilişkilidir ve genel olarak Clinton’ın kişiliği hakkında deneyim sahibi olma, sabır, disiplin, önlem ve kısıtlamalarla ilgili bilgiler veriyor. Bu daha kontrollü ama hedeflerine son derece güçlü biçimde asılan bir kişiye işaret ediyor. Bu sayı altında doğanlar duygularını açık bir şekilde ortaya koymaktan kaçınırlar. Ayrıca kadersel düzeyde 26 sayısı ortaklıklarla, evlilik ve ilişkilerle yakından ilişkilidir, doğal olarak bu durum O’nun Bill Clinton’la olan evliliğinin getirdiği temaları da açıklıyor. Kimi zaman ortaklıklar kişinin zararına da çalışabilir.

Haberin Devamı

14.6.1946 tarihinde doğan Donald Trump’ın doğum günü sayısı ise 14/5. 5 Merkür’le ilişkili bir sayıdır ve hareketli ve hazırcevap olmayı, kurnazlığı, zekayı, esnekliği ve kimi zaman da güvenilmezliği açıklar. Bu sayı altında doğan kişilerde hemen hata bulma, eleştiri yapma yanında demagoji yeteneği ve medya yoluyla insanları etkileme kapasitesi de yüksektir. Pek çok 5 kişisi ticaret, medya, iletişim ve hareketin yoğun olduğu alanlarda çalışır. Kadersel düzeyde 14 sayısı ise medya ve yazılı basın alanında çok etkili, çok yönlü ve meraklı olmayı, sürekli iniş ve çıkış gösteren, geçici şartların etkisi altında kalmayı anlatır.

Clinton ve Trump’ın isimlerini değerlendirdiğimizde ise Trump’ın tam isminin toplamında 21 sayısı (Mecusi Tacı) yer alıyor. Bu genel olarak şanslı ve son derece başarı getiren bir sayıdır ancak kişiyi son bir zafer için de test eder. Clinton’ın tam ismi ise “dönüşüm ve güç” temalı 13 sayısıdır. 13 aksine şanssızlıkla ilgili değil, hayat boyunca güçlü dönüşümler, kendini yenileme ve güç sahibi olma ile ilişkilidir. Ancak kişi elindeki gücü bencilce kullanmamalıdır, eğer kullanırsa bu yıkım getirebilir.

Haberin Devamı

Numerolojik açıdan Clinton ve Trump’un bu yılki koşullarına baktığımızda, Clinton’ın bugünlerde yeni başlayan yaşında 9 sayısının etkin olduğunu görüyoruz. 9 Mars’ın sayısıdır ve mücadele, liderlik, öne çıkmakla ilişkilidir. Ayrıca bu yıl ismindeki I (1), R(2) ve T (4) harflerinin daha etkin olduğunu görüyoruz. Yeni başlangıçlarla ilişkili olan I güçlü sezgilerle hareket etmeye, R (2) ruhsal testlere, T(4) ise sağlamlık arayışına işaret etmekte. Trump’un bu yıl devam eden koşullarında ise 2 sayısının gündeme geldiği anlaşılıyor. 2 sayısı dengede kalabilmek, uyum göstermek ve ortaklıklarla yakından ilişkilidir. Bu neden bu yıl yeteri kadar özgür ve istediği gibi hareket edemediği koşulların ağır bastığını açıklamakta. Bu sayı aynı zamanda etki altında kalmak ve diplomatik davranmakla da yakından ilişkilidir. Daha detayda ise bu dönemde ismindeki D (4), N (5) ve P (8) harflerinin öne çıktığı görülmekte. D mücadele ve sıkı çalışma, N hareket ve iletişim, P ise yorucu koşullar ve kısıtlanma ile yakından ilişkilidir.

Haberin Devamı

Bu bilgiler ışığında hangi adayın daha uygun koşullarda olduğunu sizlerin değerlendirmesine bırakıyorum.