Teknoloji ASUS ISE 2016’da Digital Signage Ürünlerini ve Yeniliklerini Tanıttı

ASUS ISE 2016’da Digital Signage Ürünlerini ve Yeniliklerini Tanıttı

11.02.2016 - 10:55 | Son Güncellenme:

Ticari ve kurumsal kullanım için birçok digital signage ve özel donanımlar ASUS standında yer alıyor

ASUS ISE 2016’da Digital Signage Ürünlerini ve Yeniliklerini Tanıttı

ASUS, Integrated Systems Europe (ISE) 2016’da, en yeni digital signage ürünleri ve görüntüleme teknolojilerini tanıtıyor. Fuar ziyaretçileri, aralarında SV555 Profesyonel Sınıf Digital Signage ve SD433 Akıllı Android OS Signage gibi önemli modellerin yanısıra, diğer ASUS görüntüleme teknolojilerini görüp deneyimleme fırsatını buldu.
ASUS digital signage ve özel donanımları, özellikle mağazalarda, ulaşım merkezlerinde, video wall’larda ve kurumsal alanlarda kullanılıyor.

Haberin Devamı

ASUS SV555 Profesyonel Sınıf Digital Signage
ASUS SV555, 450cd/m2 parlaklığa sahip 54.6-inç Full HD 1920 x 1080 panel ile endtüsriyel seviye dayanıklık sunuyor. Ek esneklik için Open Pluggable Specification (OPS) ile uyumlu ve tak-çalıştır bir PC modülünü barındırabiliyor. SV555 kolayca kurulabiliyor ve kullanım maliyetini düşürmek için kolay bir şekilde bakım yapılabiliyor. Tüm gün kullanım için tasarlanan ürün, son kullanıcı ekranlarından daha dayanıklı olan endüstriyel kalitede bir panele de sahip. Birçok görüntü kaynağıyla uyum için içerisinde DisplayPort, HDMI, D-Sub, DVI-D, BNC, CVBS ve DVI-I bağlantı seçeneklerini de bulunduruyor.

ASUS SD433 & CA001 Akıllı Android OS Signage
ASUS SD433 & CA001 Akıllı Android OS Signage, sezgisel ve maliyetinden fazlasını sunan Android işletim sistemi tabanlı bir signage’dır. İçerisinde bulundan dahili Smart Timer ile kullanıcılar oynatım takvimleri programlayabilir ve Watchdog işleviyle sistem çöktüğünde otomatik olarak kapanır. Hepsi bir arada sistem kartı ile kolay bir bakım sunar. Bekleme modunda sadece 0.5W güç tüketimiyle enerji tasarrufu da sağlar.
ASUS SD433 & CA001, barındırdığı RS-232 yuvasıyla kullanıcıların birbirine bağlanmış kurulumlarla birden çok signage’I yönetmesine, RJ45 yuvası ve anten bağlantı yuvası ile internet bağlantısı da sağlar. 9 kg ağırlığındaki signage, VESA montesi uyumludur, sağa ve sola eğilebilir.

Haberin Devamı

Toplantı Odaları için ASUS Ekranları
? ASUS SP6540-T İnteraktif Beyaz Tahta Dokunmatik Ekranı, daha gerçekçi interaktivite sağlayan yüksek hassasiyetli parmak veya stylus girişi sağlamak amacıyla en yeni dokunmatik çözümlerini barındırır. Full HD (1920 x 1080) paneli, geniş 178° derece görüş açısı ve dört nokta dokunmatik yeteneğine sahiptir.
? ASUS SE465-Y, birçok medya formatını destekleyen bir dahili medya oynatıyıcya sahip, 46 inç’lik digital signage’dır. 4GB dahili depolama alanı, bir adet USB portu ve tak-çalıştır özelliği barındırmaktadır. Geniş görüş açılı paneli parlak ve canlı renkli Full HD görseller sağlarken, net bir ses deneyimi için dahili 10W stereo hoparlörleri de bulunmaktadır.
? ASUS P3B net WXGA çözünürlükte (1280 x 800) görselleri, 800 lümen maksimum parlaklıkla sunan, kompakt ve hafif, bataryalı bir LED projektördür. Ultra kısa mesafeli lensi, P3B’nin görselleri 0.45m ila 3.4m uzaklığa yansıtmasını sağlar. Dahili şarj edilebilir bataryası, 3 saatlik kablosuz projeksiyon süresi sağlarken, aynı zamanda mobil cihazları şarj etmeniz için 12.000mAh’lik bir powerbank görevi de görür. ASUS P3B, kablosuz projeksiyona hazır, HDMI/MHL, VGA, microSD kart okuyucuya sahiptir ve harici cihazlarla maksimum uyum için USB portları barındırır. Net ve güçlü ses için de 2W ASUS Sonicmaster hoparlörü bulunmaktadır.

Haberin Devamı

Mağaza, Kiosk ve SMB kullanımı için ASUS Digital Signage
? ASUS SD222-YA, dahili multimedya oynatıcılı, 21.5 inç’lik bir ekrandır. Kullanıcılar kolay bir şekilde SD kart veya USB ile kablo derdi olmadan içerikleri oynatabilirler. Duvara monte edilebilen bu ekran, geniş görüş açılı AH-IPS LED panel ve dahili 3W stereo hoparlörlerle canlı görseller ve kristal netliğinde ses sunar.
? ASUS SE555-Y geniş 178 derece görüş açısı sunan Full HD (1920 x 1080) bir ticari medya oynatıcılı ekrandır. Yarı açık hava duvara monteli, raflı ya da raf sonu kurulumları için ideal 450cd/m² parlaklığa sahiptir. Dahili ışık sensörü, ekranın parlaklığını çevresel koşullara göre ayarlar. ASUS SE555-Y, video, ses, görüntü dosyalarının yanısıra Windows Office ve PDF dokümanlarını gösterebilen dahili bir multimedya oynatıcıya da sahiptir. 4GB’lık dahili depolama alanı, çoğu medya dosyası için yeterli bir alan sunar. İçerisinde DisplayPort, HDMI, DVI-D, component ve D-Sub girişlerinin bulunduğu geniş bağlantı seçeneklerine sahiptir.

Haberin Devamı

ASUS ST558 Video Wall için Ultra İnce Çerçeveli Ekran
? ASUS ST558 55 inç’lik paneli ve ultra ince çerçeveli tasarımıyla video wall veya çoklu ekranlı kurulumlar için idealdir. İçerisinde ST558 ekranların bulunduğu bir video wall, sadece 5.3mm’lik aralıklarıyla neredeyse kesintisiz görseller sunar. Dayanıklı endüstriyel sınıf paneli ve 800cd/m2’ye kadar ayarlanabilir parlaklık seviyeleriyle ST558 geniş kullanım alanine sahiptir.

Haberin Devamı

Kurumsal Kullanım için ASUS Ticari Görüntüleme Çözümleri
? ASUS BE24AQLB ticari monitör, barındırdığı 24 inç, 16:10 ekran oranlı ve geniş görüş açılı IPS paneliyle muhteşem görseller sunar. Ergonomik olarak tasarlanan bu ekran, döndürme, eğme, dik döndürme ve yükseklik ayarı özellikleriyle rahat bir görüş deneyimi sunar. TÜV Rheinland sertifikalı ASUS Düşük Mavi Işık ve Flicker-Free teknolojileriyle, kullanıcıyı zararlı mavi ışık emisyonuna ve ekran titremesine karşı korur. ASUS BE24AQLB, içerisinde DisplayPort, DVI-D, D-Sub ve iki USB 2.0 yuvasının yanısıra ses giriş ve kulaklık çıkış jakları barındırarak geniş bir bağlantı seçeneği sunar. İçerisinde yer alan monteleme kiti ile arkasına mini PC asılarak kullanıcıların alandan tasarruf etmelerine ve daha düzenli bir iş istasyonuna sahip olmaları sağlanır.

? ASUS MB169B+ güç ve veriyi tek bir USB 3.0 kablosuyla sağlayan, taşınabilir Full HD (1920 x 1080) monitördür. Kompakt 379 x 236 x 8.5 mm boyutları ve 0.8 kg ağırlığıyla dünyanın en ince ve en hafif 15.6 inç’lik yardımcı ekranıdır. Kullanıcılarına basit çift monitör kurulumu ve mobil sunum imkanları sağlar. MB169B+, maksimum 200cd/m2 parlaklık ve 16:9 ekran boyutu sunan IPS panele sahiptir. İstediği takdirde dik de konumlandırılabilen monitör, görüntüyü otomatik olarak portre moduna da alabiliyor. Monitörle birlikte hem taşıma çantası hem de iki yönlü ayarlanabilir stand görevi gören ASUS Smart Case’i de barındırır.