Teknoloji ASUS, M Serisi kurumsal tabletlerini duyurdu

ASUS, M Serisi kurumsal tabletlerini duyurdu

10.03.2016 - 13:57 | Son Güncellenme:

İşletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geliştirilen yeni 7 ve 10 inç tabletlerde bulunan ADAM sistemi ile sistem yöneticilerinin işleri oldukça kolaylaşırken geniş API setleri ile uygulamalar etkili bir şekilde kullanıma sunulabiliyor.

ASUS, M Serisi kurumsal tabletlerini duyurdu

ASUS, kurumsal kullanıcılara yönelik geliştirdiği ve kullanım kolaylığı ile dikkat çeken dört adet 7 inç ve 10 inç Android™ tabletin yer aldığı M Serisi ailesini duyurdu. Wi-Fi ve LTE özelliklerine sahip cihazlar özellikle kiosk uygulamaları için tasarlandı. M Serisi ailesi içerisinde, sunduğu üst seviye verimlilik ile öne çıkan 10 inç M1000C ve M1000CL modelleri ve mobilite odaklı avuç içi büyüklüğündeki 7-inch M700C ve M700KL modelleri yer alıyor. 10-noktalı çoklu dokunmatik ekrana sahip tüm modellerde ayrıca ön yüklemeli olarak ADAM sistemi (ASUS Device Admin for Mobile) bulunuyor. ADAM ile sistem yöneticileri, cihazlar için temel yönetim görevlerini basit ve verimli bir şekilde yerine getirebiliyor.

Haberin Devamı

Kolay yönetim, tam bağlanırlık ve IPS dokunmatik ekranları sayesinde ASUS M Serisi tabletler, bütün iş koşullarında kullanılabiliyor. M Serisi ailesinin üyeleri Siyah, Beyaz ve Aurora Metali renk seçenekleri ile geliyor.

Basit uzaktan kontrol ve sistem yönetimi
Ön yüklü olarak bulunan yenilikçi ADAM sistemine ve isteğe bağlı MDM (mobil cihaz yönetimi) özelliğine sahip ASUS M Serisi, bu sayede sistem yöneticilerinin cihazları uzaktan veya yerinde kolay bir şekilde yönetmesini sağlıyor.

ADAM sisteminde, M Serisi tabletlerin tam kontrolünü mümkün kılan geniş uygulama programlama arayüzü (API) setleri bulunuyor. Sistem entegratörleri (SI) ve bağımsız yazılım tedarikçileri (ISV), bu API’leri kullanarak uygulamaları çeşitli alanlarda verimli ve etkili bir şekilde kullanıma sunabiliyor. Bu sayede kritik öneme sahip altyapılarda hizmet kesintisi azalırken, düşen geliştirme maliyetlerinin de etkisi ile yatırımların geri dönüşü (ROI) artıyor.

Haberin Devamı

Yine ADAM ile kullanıcılar, özel bir amaç için üretilmiş uygulamaların yükleme ve kurulumu, hassas verilerin silinmesi, istenmeyen işlemlerin engellenmesi ve gerçek zamanlı ekran görüntülerin alınması gibi görevleri basit bir şekilde yapabiliyor. ADAM ayrıca M Serisi cihazların kiosk olarak kurulumunu da oldukça kolaylaştırıyor.

İşletmeler için güçlü performans ve bağlanırlık
ADAM sistemi dışında ASUS M Serisi içerisinde yer alan M1000CL ve M700KL modellerinde sorunsuz ve hızlı çalışan Wi-Fi ve 4G LTE ile hareket halinde dahi tam bir bağlanırlık sağlanıyor. Bu cihazlarda yer alan Miracast™desteği, içeriklerin tabletlerden büyük ekranlara canlı olarak aktarılmasını sağlıyor. Bu da iş dünyası için oldukça önemli olan sunumların her yerde yapılabilmesine imkân veriyor.

M Series tabletler ayrıca 178 derece izleme açısına ve 300cd/m2 parlaklığa sahip HD IPS ekranları ile üst düzey görüntü performansı da ortaya koyuyor. ASUS Tru2Life ekran teknolojisi, gerçekçi ve detaylı görüntüleri doğru kontrast ve keskinlik ile sunuyor. Üst düzey ses performansına sahip M Series tabletlerde bulunan DTS-HD Premium Sound™ ses teknolojisi ise stereo sesleri sanal surround seslere dönüştürebiliyor.

Haberin Devamı

TEKNİK ÖZELLİKLER
ASUS M Series

M1000C M1000CL
İşletim sistemi Android™ 5,0 (Lollipop)
Ekran IPS Panele sahip 10,1 inç arkadan aydınlatmalı LEDWXGA (1280x800), 10-noktalı çoklu dokunmatik desteği, Corning® Gorilla® Glass 1, parmak izi engelleyici, tam laminasyon ve ASUS Tru2Life teknolojisi
CPU Dört çekirdekli 64-bit Intel® Atom™ x3-C3200 Dört çekirdekli 64-bit Intel® Atom™ Z3560
Bellek 2GB
Depolama 16GB
Grafik Mali-450 MP4 IMG PowerVR Series 6 - G6430