Teknoloji Asus Pegasus 3 Duyuruldu

Asus Pegasus 3 Duyuruldu

17.06.2016 - 14:15 | Son Güncellenme:

Akıllı telefon pazarına bir yeni model daha dahil olmaya hazırlanıyor; işte karşınızda tüm özellikleriyle Asus Pegasus 3…

Asus Pegasus 3 Duyuruldu

Özellikle bilgisayar sektöründe epey başarılı bir üretici olan Asus, geliştirdiği birçok cihazı ile beraber beğeni toplayan markalardan biri. Sağlam ve stabil olacak şekilde ürünlerini hazırlayan ve performans konusunda da işinin ehli cihazlara imza atan firma, şimdilerde ise duyurusunu yaptığı yeni akıllı telefonu ile gündemde. ZenFone 3 ailesine farklı bir açıdan yaklaşmayı ihmal etmeyen firma, Asus Pegasus 3 adını verdiği yeni ürününü tüm teknik özellikleri ile birlikte gözler önüne sermiş bulunmakta. Bir kez daha orta düzeye hitap etmeye hazırlanan Asus, buna göre uygulayacağı kullanıcı dostu fiyat politikası ile beraber beğeni kazanacağa benziyor.

Haberin Devamı
Fiyatı Sadece 200 Dolar Olacak

Açıklanan bilgilere göre Asus Pegasus 3, başlangıç modeli ile beraber 200 dolar etiket fiyatına sahip olacak. Bu modelin 16 GB dahili depolama alanı ve 2 GB RAM ile birlikte geleceği açıklandı. Bir diğer sürüm olan pahalı versiyon ise 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı ile birlikte 230 dolar etiket fiyatına sahip.

Güçlü Batarya İle Geliyor

Cihazın diğer özelliklerine baktığımızda ise Pegasus 3’ün 5.2 inç büyüklüğünde 720p çözünürlük sunan bir ekran, octa-core 1.3 GHz işlemci, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi, ZenfUI 3.0 kullanıcı ara yüzü, 13 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera ile birlikte geldiğini görüyoruz. Bunların dışında güçlü bir batarya ile gelecek olan telefonda tam 4100 mAh gücünde bir batarya bulunacak.