Gündem ATA - AÖF sınav soru ve cevapları ne zaman belli olacak?

ATA - AÖF sınav soru ve cevapları ne zaman belli olacak?

13.05.2018 - 12:40 | Son Güncellenme:

ATA - AÖF sınav soru ve cevaplarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Gündemde sıkça araştırılan bu sorunun yanıtını haberimizde derledik. 12-13 Mayıs tarihlerinde binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşen ATA - AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı da merak konusu oldu.

ATA - AÖF sınav soru ve cevapları ne zaman belli olacak

ATA - AÖF sınavları bu hafta sonu gerçekleşti ve binlerce öğrenci ter döktü. Hemen sonrasında ATA - AÖF sınavının soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

ATA AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

12-13 Mayıs 2018 tarihlerinde, Atatürk Üniversitesi tarafından düzenlenen ATA AÖF final sınavları soruları merakla bekleniyor. ATA AÖF sınav soruları ve cevaplarının sınavların bitiminden birkaç gün içerisinde yayınlanması bekleniyor.

2018 ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ATA AÖF sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) girişi yaparak öğrenebilirler.

Bunun için öncelikle Öğrenci Bilgi Sistemi'nin https://obs.atauni.edu.tr/ internet adresine girilmesi gerekmektedir. Ardından Öğrencinin T.C. Kimlik No ve Parola bilgilerini girdikten sonra ata aof obs sistemine giriş yapılabilmektedir.