Gündem ATA AÖF soru ve cevapları yayınlandı! ATA AÖF sonuçları ise...

ATA AÖF soru ve cevapları yayınlandı! ATA AÖF sonuçları ise...

14.05.2018 - 09:43 | Son Güncellenme:

ATA AÖF soru ve cevapları öğrencilerin erişimine açıldı. ATA AÖF soru cevap kitapçığını merak eden öğrenciler arayışa geçti. Peki 12-13 Mayıs tarihinde uygulanan ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF soru ve cevapları yayınlandı ATA AÖF sonuçları ise...

Atatürk Üniversitesi tarafından düzenlenen ATA AÖF final sınavları soruları ve cevapları yayınlanınca öğrencilerin merakı giderildi. Sabırsızlıkla ATA AÖF sonuçlarının hangi tarihre açıklanacağını merak eden öğrenciler sürekli arayışta. İşte detaylar...

Haberin Devamı

ATA AÖF SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI

"Değerli Öğrencilerimiz,

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final Sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayınlanmıştır.

Sadece kesin olarak hatalı gördüğünüz sorulara itirazda bulununuz.

Daha önceki sınavlarda bazı öğrencilerimizin bir derste 20 soruya itirazda bulunarak online soru itiraz sistemini suistimal ettiği tespit edilmiştir. Bu durum gerek soru itirazlarının incelenme, gerekse sınav sonuçlarının açıklanma süresinin uzamasına neden olmaktadır.

İtiraz sürecinin daha hızlı ve daha sağlıklı yürütülebilmesi için bir öğrencinin bir sınav döneminde soru itiraz hakkı toplamda 10 soruyla sınırlandırılmıştır."

Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır.

Haberin Devamı

Bilgilerinize sunar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

Not: Soru itirazları 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 23:59 a kadar yapılacak ve bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sınav Soru ve Cevaplarına Erişim Kılavuzu için tıklayınız.

Sınav Sorularına İtiraz İşlem Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

ATA AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

12-13 Mayıs tarihlerinde yapılan ATA AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Peki ATA AÖF sınav sonuçları açıklandığında nereden öğrenilir?

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ATA AÖF sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) girişi yaparak öğrenebilirler.

Bunun için öncelikle Öğrenci Bilgi Sistemi'nin https://obs.atauni.edu.tr/ internet adresine girilmesi gerekmektedir. Ardından Öğrencinin T.C. Kimlik No ve Parola bilgilerini girdikten sonra ata aof obs sistemine giriş yapılabilmektedir.