Kültür Sanat Ata Demirer yeni filmiyle kahkahaya boğacak!.. ´Olanlar Oldu´ fragmanı sizlerle..

Ata Demirer yeni filmiyle kahkahaya boğacak!.. ´Olanlar Oldu´ fragmanı sizlerle..

16.12.2016 - 13:10 | Son Güncellenme:

Ünlü komedyen Ata Demirer, yeni filmi ´Olanlar Oldu´ da iki farklı karakterde karşımıza çıkacağı filmin fragmanı yayınlandı. Ata Demirer ´Olanlar Oldu´ filminin senaryosunu kendisi yazdı ve başrolde de yine kendisi rol alıyor. Ata Demirer´in iki farklı karakterde karşımıza çıkacağı ´Olanlar Oldu´ filminin fragmanı sizlerle…

Ata Demirer yeni filmiyle kahkahaya boğacak.. ´Olanlar Oldu´ fragmanı sizlerle..

Sinemaseverlerin kahkaha atarak izleyeceğini düşündüğümüz Ata Demirer´li ´Olanlar Oldu´ filminin fragmanı sevenleriyle buluştu. Ata Demirer´in hem Kaptan Zafer hem de gelin arayışındaki annesi Döndü teyze olarak karşımıza çıkacak.

Haberin Devamı

Ata Demirer´li ´Olanlar Oldu´ filminde ele alınan konu ise şu şekilde: Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasında birlikte yaşamaktadır. Yaşı geçmekte olan oğlunun kasabanın güzeli Mehtap’tan ayrılmış olmasına ve hala evlenmemiş olmasına üzülen Döndü, bu gidişata son vermek için harekete geçer. Bu esnada mütevazı teknesinin sorunlarıyla boğuşan Zafer’in yaptığı mavi turda olanlar olur. Peki bu olanlar herkes için hayırlısı olacak mıdır?

Ata Demirer yeni filmiyle kahkahaya boğacak.. ´Olanlar Oldu´ fragmanı sizlerle..

Yapımcılığını BKM Yapım´ın yaptığı filmin yönetmenliğini Hakan Algül´ün yaparken senaryosu Ata Demirer´e ait.

Komedi türündeki ´Olanlar Oldu´ filminde Ata Demirer başrolde yer alırken kendisine Tuvana Türkay, Salih Kalyon, Ülkü Duru, Seda Güven, Renan Bilek ve Toprak Serge gibi isimler eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Ata Demirer´li ´Olanlar Oldu´ filmi 20 Ocak 2017´de sinema salonlarındaki yerini alacak…

İşte Ata Demirer´li ´Olanlar Oldu´ filminin fragmanı...