Ekonomi Ataköy’de ödemeyi 2 yıl erteliyor...

Ataköy’de ödemeyi 2 yıl erteliyor...

13.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Geliştirdiği Nivo markalı projelere bir yenisini daha ekleyen Cathay Group, Körfez sermayeli ortakları Liderlik Development ile Nivo Ataköy projesini satışa çıkardı.

Ataköy’de ödemeyi  2 yıl erteliyor...

175 milyon dolarlık karma proje, lansmana özel 2 yıl ödeme ertelemeli kampanyayla satılıyor. İsteyene yüzde 50 kredi desteğinin verildiği projenin 2018 yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

Haberin Devamı

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, projenin iki yıllık süreçte en az yüzde 50 prim yapacağını düşündüklerini söyledi. Tuğsuz, “Hem vatandaşlarımızın hem de yabancıların projemize gösterdiği ilgi bizi haklı çıkarıyor. Satışlarımız Körfez ülkeleriyle sınırlı kalmıyor. Nivo Ataköy, Çin’den İngiltere’ye, Rusya’dan Dubai’ye dünyanın dört bir yanından talep görüyor” diye konuştu.

Türkiye’ye güveniyor

Nivo Ataköy projesinin ortaklarından Liderlik Development Yönetim Kurulu Başkanı Imad Shanan, ise “Türkiye bölgenin parlayan yıldızı. Projemizin başarılı olacağına çok inanıyoruz. Türkiye’ye güveniyoruz, yatırıma devam edeceğiz” dedi.

Nivo Ataköy, 17 katlı iki bloktan oluşuyor. Konutların fiyatları 490 bin liradan başlıyor. Proje, 314 konut ve 73 adet mağazadan oluşan karma bir proje olarak hayata geçiriliyor.

Haberin Devamı