Oyun Atari'nin yeni nesil oyun konsolu ön siparişe açılıyor

Atari'nin yeni nesil oyun konsolu ön siparişe açılıyor

02.05.2018 - 14:17 | Son Güncellenme:

Atari, yeni oyun konsolunun bu ayın sonunda Indiegogo üzerinden ön siparişe açılacağını duyurdu. Atari VCS adlı konsolun ön sipariş fiyatı ne kadar olacak?

Atarinin yeni nesil oyun konsolu ön siparişe açılıyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Dünyanın en ikonik tüketici markalarından ve interaktif eğlence üreticilerinden biri olan Atari, Atari VCS adlı konsolun 30 Mayıs 2018'de ön siparişe sunuluacağını duyurdu. Satışlar Indiegogo üzerinden yapılacak ve konsolun iki farklı modeli olacak.

Atari VCS Collector Edition özel retrodan ilham alan ahşap ön yüzüye sahip. Collector Edition'a ek olarak, şık siyah versiyonu Atari VCS Onyx'i de ön sipariş edebilirsiniz. Sınırlı bir süre için 199 dolardan satışa sunulacak Onyx ile farklı paketler de sunulacak. Bunlar arasında Klasik Joystick ve Modern Konrolcü yer alıyor.

Atari VCS için güncellenen Klasik Joystick ve yeni Modern Kontrolcü, PowerA'nın ortaklığıyla geliştirildi. Her iki ürün bağımsız olarak satılacak. İlk Atari VCS gönderileri ilkbahar 2019 için planlandı.

Haberin Devamı

VCS, California'da Atari tarafından tasarlanan tamamen yeni bir Atari cihazı. Şirket, Radeon Graphics Technology ile Atari VCS özel işlemcisini sunan AMD ile ortaklık kurdu. Atari VCS platformu 4K çözünürlük, HDR ve 60FPS içeriği, dahili ve genişletilebilir depolama seçenekleri, çift bant WiFi ve Bluetooth 5.0 ve USB 3.0 desteği için destek sunacak. Atari VCS ürün özelliklerinin tam listesi ön satışla birlikte gönderilecek.