Oyun Atari'nin yeni oyun konsolu Ataribox karşınızda!

Atari'nin yeni oyun konsolu Ataribox karşınızda!

18.07.2017 - 15:35 | Son Güncellenme:

Atari’nin yeni bir oyun konsoluyla piyasaya geri döneceğini sizlere daha önce aktarmıştık. Şimdi ise Atari tarafından geliştirilen Ataribox sonunda gün ışığına çıktı.

Atarinin yeni oyun konsolu Ataribox karşınızda

Atari'nin Ataribox adındaki yeni konsolunun ilk tanıtım videosu geçtiğimiz dönemde ortaya çıkmıştı. Şimdiyse oyun konsolunun gerçek olduğunu açıklayan Atari, şirketin yeni bir oyun konsolu hazırlığı içinde olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Atarinin yeni oyun konsolu Ataribox karşınızda

Nintendo’nun NES ve SNES Classic Mini retro konsollarına benzeyeceğini belirten Atari, aynı zamanda Ataribox'ın retro oyunlarla daha modern oyun içeriklerini rahatlıkla oynatabileceğini belirtti.

Atari 2600’ün klasik ahşap yapısından ilham alan yeni oyun konsolunda bir adet HDMI, 4 adet USB ve 1 adet de SD kart girişi yer alacak. Cam kaplama kenarlar veya ahşap kaplama kenarlar olmak üzere de iki farklı tasarım olacak. Siyah/kırmızı olmak üzere iki farklı seçeneği de sunulacak.

Atarinin yeni oyun konsolu Ataribox karşınızda

Ürünün NES ve SNES Classic konsollarını evrimleşmiş hali olabileceği düşünülüyor. Yani Ataribox, hem eski retro oyunları hem de daha modern atari oyunlarını oynatabilecek.

Atari, Ataribox’ın donanım özellikleri, çıkış tarihi, fiyatı ve oyun içerikleri konusunda henüz herhangi bir bilgi paylaşmadı.