Adana ATAŞBAK’DAN ENGELLİ SPORCULARA YÜZME HAVUZU KOLAYLIĞI

ATAŞBAK’DAN ENGELLİ SPORCULARA YÜZME HAVUZU KOLAYLIĞI

15.07.2015 - 10:12 | Son Güncellenme:

.

ATAŞBAK’DAN ENGELLİ SPORCULARA YÜZME HAVUZU KOLAYLIĞI

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, engelli sporcuların tüm tesisleri kullanmaları konusunda gerekli kolaylığı göstereceğini söyledi.
Ataşbak, kulüplerin isimlerini değiştiren Son Nokta Birlik Beraberlik Engelli Spor Kulübü Başkanı Filiz Balcı ile Başkan Yardımcısı Sezai Arsunar, yöneticiler Hasan Akıllı ve sporcu ve yönetici Tülin Aydoğan ile sporcular Fırat Arsunar ve Mustafa Aksoğan’ı kabul ederek kulüp çalışmaları hakkında bilgi edindi.
Engelli sporculara tesis, malzeme ve antrenör konusunda pozitif ayrımcılık yaptıklarını ifade eden Ataşbak, yüzme havuzundan daha verimli yararlanmaları konusunda Son Nokta Birlik Beraberlik Engeli Spor Kulübü sporcularına yardımcı oldu.
“Engelli sporcuların tüm tesislerimizi kullanmaları için gerekli kolaylığı göstereceğiz” diyen Ataşbak, mimari olarak da tesisleri engellilere uygun hale getirdiklerini anlattı.
-ATAŞBAK’A TEŞEKKÜR
İl Spor Müdürü Ataşbak’ın sıcak yaklaşımından dolayı mutlu olduklarını belirten Başkan Filiz Balcı, yelken, halter ve yüzmede önemli başarılar elde ettiklerini, desteğin sürmesi halinde sporcu ve branş sayısını artıracaklarını belirterek teşekkür etti.
Yönetici ve Yelken Antrenörü Hasan Akıllı, malzeme konusunda eksiklerin giderilmesi halinde yakın gelecekte Türkiye genelinde önemli dereceler elde edeceklerini öne sürdü.
Ziyaret sırasında Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Bozan’da hazır bulunarak, kulübü olmayan engelli sporcuları bünyelerine alabileceklerini ifade etti.