Adana ATAŞBAK: “SPORCULARIMIZ İÇİN İMKANLARIMIZI ZORLUYORUZ”

ATAŞBAK: “SPORCULARIMIZ İÇİN İMKANLARIMIZI ZORLUYORUZ”

06.09.2016 - 10:55 | Son Güncellenme:

.

ATAŞBAK: “SPORCULARIMIZ İÇİN İMKANLARIMIZI ZORLUYORUZ”

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Son Nokta Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sporcularını makamında kabul etti.
Ataşbak, engellilerin her zaman yanında olduklarını ve gerekli olanakları sağladıklarını söyledi. Geçtiğimiz ay Sakarya’da gerçekleştirilen Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonasında 16 madalya aldıklarını vurgulayan Ataşbak, engellileri spora yönlendiren ailelere teşekkür etti. Ataşbak, “Her zaman engelli sporcuların yanındayız. Havuzu tahsis ettik. Herhangi bir sıkıntınızda yanındayım. Sporcularımıza spor yapmaları konusunda imkanlarımızı zorluyoruz” dedi.
Son Nokta Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Filiz Balcı, Spor İl Müdürü Ataşbak’ı her zaman yanında gördüklerini ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyarette, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Son Nokta Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Sezai Arsunar, sporcular Fırat Arsunar, Beytullah Akyıldız, Tulin Aydoğan, Alev Kişial, Yusuf Yertüm ve Koray Hepgezergin hazır bulundu.