İstanbul ATAŞEHİR’DE BETON MİKSERİ İLE OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

ATAŞEHİR’DE BETON MİKSERİ İLE OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

01.04.2016 - 21:58 | Son Güncellenme:

.

ATAŞEHİR’DE BETON MİKSERİ İLE OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

Ataşehir’de bir beton mikseri ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaraladı.
Kaza, Ferhatpaşa Mahallesi Samandıra Caddesi üzerinde 19.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ömer Erdem’in kullandığı 34 RTK 35 plakalı beton mikseri, karşı yönden gelen 07 FFF 80 plakalı aracın sürücüsü Ramazan Dural’ın kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu otomobil sürücüsü Ramazan Dural ağır yaralanırken yanında bulunan İlyas Savaş kaldırıldığı hastanede, Tolga Aybastı ise olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan Tolga Aybastı’nın cesedini sıkıştığı yerden çıkararak hastane morguna kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü Ramazan Dural ise ambulansla hastaneye sevk edildi.
Kazanın görgü tanığı bir vatandaş, “Bir gümbürtü geldi. Mikser otomobile vurdu. Araç yabancı plaka olduğundan dolayı herhalde yandan süratli geliyordu. Mikser de virajda olduğundan görmedi ve kafa kafaya çarpıştılar. Mikserin köşeden çıkmasıyla çarpışmaları bir oldu” dedi.
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.