Ankara Atb'de Seçim Maratonu Tamamlandı

Atb'de Seçim Maratonu Tamamlandı

13.04.2018 - 11:23 | Son Güncellenme:

Faik Yavuz, Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçildi ATB Başkanı Yavuz: "Önümüzdeki dönemi birlik ve beraberlik içinde tamamlamak, eserlerimize yenilerini katmak en büyük dileğimizdir"

Atbde Seçim Maratonu Tamamlandı

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Borsasında (ATB) yapılan seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanlığına Faik Yavuz yeniden seçildi.

Haberin Devamı

ATB'den yapılan açıklamaya göre, 5 Nisan'da başlayan seçim maratonu tamamlandı.

Borsanın Yönetim Kurulu Başkanı yeniden Yavuz oldu. ATB Meclis Başkanlığı görevine İbrahim Öztürk, başkan yardımcılıklarına Abdülhüda Kılıç ve Musa Şansever, katip üyeliğe Ahmet Balcı seçildi.

Seçimlerde Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerinin yanı sıra Disiplin Kurulu ile TOBB delegeleri de belirlendi.

Faik Yavuz başkanlığındaki Yönetim Kuruluna Şemsettin Aktuğlu, Kemal Coşgun, Murat Başar, Hasan Ersan, Şakir Çetin ve Mustafa Altınışık girdi. Yönetim Kurulu gelecek günlerde toplanarak başkan yardımcısıyla sayman üyeyi belirleyecek.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Yavuz, seçimlerin camialarına yakışır şekilde tamamlandığını belirtti.

Haberin Devamı

Yavuz, şunları kaydetti:

"Üyelerimiz güven ve istikrardan yana olduklarını bir kez daha göstermişlerdir. Önümüzdeki dönemi birlik ve beraberlik içinde tamamlamak, eserlerimize yenilerini katmak en büyük dileğimizdir. Seçimlerin ve sonuçlarının ülkemize, camiamıza hayırlı olmasını diliyorum."