Gündem Ateşböceği 8. son bölümde beklenmedik itiraf!

Ateşböceği 8. son bölümde beklenmedik itiraf!

17.08.2017 - 10:27 | Son Güncellenme:

STAR TV'nn sevilen dizisi Ateşböceği dün akşam 8. son bölümü ile izleyici karşısındaydı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin son bölümünde Barış sürpriz bir itirafta bulunuyor. Barış'ın itirafı Aslı'yı hiç beklemediği durumlarla karşı karşıya bırakıyor. Ateşböceği 9. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Ateşböceği 8. son bölümde beklenmedik itiraf

Aslı'yı evden kovan Barış, şimdi de Aslı'yı işten çıkartıyor. Aslı'ya aşık olduğunu itiraf eden Barış ise ona aşıkmış gibi değil de ondan nefret edermiş gibi davranıyor. Ailesi için bu şekilde davrandığını ifade etse de Barış duygularına hakim olamıyor. Barış ile Aslı'nın aşkı bitecek mi yoksa bu durum onları daha da çok güçlendirecek mi?

Haberin Devamı

ATEŞBÖCEĞİ 8. BÖLÜM ÖZETİ

Yeni bir başlangıç mümkün mü?

Gerçeklerle yüzleşmek Barış'ın arafta kalmasına neden olur Aslı her şeyden habersiz Barış'ı sıkıştığı araftan kurtarmaya çalışırken kendi korkularıyla da yüzleşmeye karar verir. Yaşananlar yeni başlangıçlara mı açılacak yoksa geri dönülmez pişmanlıklara mı neden olacaktır ?

Barış'ın evine giden Aslı'yı Barış evden kovuyor. Hatta o kadar sinirli ki kendi elleriyle evden kapı dışarı ediyor. Peki Aslı Barış'ı bu kadar kızdıracak ne yapmış olabilir?

Barış'ın kapısının önünden ayrılmayan Aslı ise kendini affetirmek için vazgeçmiyor ve evin önünden ayrılmıyor. Barış ise camdan Aslı'yı seyrediyor.

ATEŞBÖCEĞİ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATEŞBÖCEĞİ 8. BÖLÜM FRAGMAN 2