Gündem Ateşböceği 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Aslı evi terk ediyor!

Ateşböceği 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Aslı evi terk ediyor!

21.08.2017 - 12:03 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz Perşembe günü son bölümüyle reyting rekorları kıran Ateşböceği dizisinin 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ateşböceği 9. bölümde Aslı evi terk ediyor. Aslı'nın kapısına gelen Barış ise onu merak ediyor ancak nafile.. Aslı'yı arayan Barış telefonuna dönülmeyince Aslı'nın peşinden gidecek mi?

Ateşböceği 9. bölüm fragmanı yayınlandı Aslı evi terk ediyor

Ateşböceği 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Ateşböceği 9. bölümde ayrılık acısı fena halde sürüyor. Barış'ın Aslı'yı terk etmesi üzeren başlayan serüven de Aslı neden böyle olduğunu anlayamazken ikisi de acı çekmektedir. Orta yolu şimdilik bulunamayan ilişki de Barış ve Aslı'nın aşkları onları kurtaracak mı göreceğiz..

Haberin Devamı

ATEŞBÖCEĞİ 9. BÖLÜM ÖZETİ

Barış'ın Aslı'yı önce evden sonra işten kovması üzerine Aslı sessiz sedasız Barış'ın hayatından çıkarken aslında içinde fırtınalar kopar. Barış'ın onu istemeyişi üzerine kendini eve kapatıp hüngür hüngür ağlayan Aslı evi terk etme kararı alır. Barış ise eve geldiğinde Aslı'ya ait eşya görür. Bunun üzerine hisleri coşan Barış, Aslı'nın evine doğru yol alır. Kapıyı çalar fakat açan yoktur. Telefonla arasa da Aslı telefonunu açmaz ve kapatır. Aslı çoktan bavulunu toplayıp evden gitmek üzere yola çıkmıştır bir kere. Kalbi en sevdiği adam tarafından kırılan Aslı'nın nereye gideceği belli değil. Barış ise Aslı'nın kapısında onu bekler.

Barış kendini affetirecek midir yoksa sadece Aslı'yı merak ettiği için mi gelmiştir bilinmez.

Haberin Devamı

Barış ile Aslı barışacak mı yoksa bu ayrılık onları daha da uzaklaştıracak mı?

Ateşböceği 9. yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de STAR TV'de..

ATEŞBÖCEĞİ 9. BÖLÜM FRAGMAN