Gündem Ateşböceği'nin 4. bölüm fragmanında Aslı ile Barış ayrılıyor

Ateşböceği'nin 4. bölüm fragmanında Aslı ile Barış ayrılıyor

24.07.2017 - 17:36 | Son Güncellenme:

İlk bölümü ile AB kategorisinde 4,14 izlenme oranı ve 17,76 izlenme payı, ABC1 kategorisinde 3,78 izlenme oranı ve 14,70 izlenme payı ile en çok izlenen yapım olan Ateşböceği, bu başarısını da sonraki bölümlerinde devam ettiriyor. Başarılı ve yalnız bir avukat olan Barış Buka (Seçkin Özdemir) ile hayatının en çetin davasıyla karşı karşıya kalınca yolu ele avuca sığmaz bir taksi şoförü olan Aslı Eğilmez’le( Nilay Deniz) olan hikayenin anlatıldığı dizide ana tema aşk. ikisi için de yeni başlayan hikayenin sonunu dizinin sevenleri de merakla bekliyor olacak..

Ateşböceğinin 4. bölüm fragmanında Aslı ile Barış ayrılıyor

Star Tv'nin 4. bölüme gelen ve izleyici tarafından gerek hikayesiyle gerek kurgusu ve oyuncularıyla sevilerek izlenen dizisi Ateşböceği sıcacık bir aşk hikayesini içinde barındırıyor. Hayatta keşfedilecek hiçbir şey kalmadığına inanan Barış’ın, ateşböceği misali parıldayan Aslı’yla başlayan macerası ona bilmediği bir dünyanın kapılarını aralar. Seyirciye de bu gizemli dünyayı hissettiren dizinin yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. "Kabus gibi başlayan gün her ikisi için de masala dönüşürken Aslı, kaderin ağlarına takıldığından habersizdir." İşte son bölümün vurgusunu yapmış olan aşk insanı değiştirir. Her Perşembe saat 20.00'de Star Tv ekranlarında Aslı ile Barış'ın hikayesini izleyebilirsiniz. Başrollerini Barış Buka (Seçkin Özdemir) ile Aslı Eğilmez (Nilay Deniz)'in paylaştığı kadroya Belma Canciğer, Durul Bazan, Derya Alabora gibi isimler de eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Aslı ile Barış ayrılık acısıyla serseme dönecek

Aşk vurduğu insanı değiştirir. Barış gibi bir erkeğe ‘gitme’ dedirtir. Aslı gibi bir kızı gittiğine pişman ettirir. Ayrılık acısıyla serseme dönen Aslı kendini nezarette bulurken, Barış geceyi evindeki ilginç konuklarla birlikte geçirmek zorunda kalır. Kabus gibi başlayan gün her ikisi için de masala dönüşürken Aslı, kaderin ağlarına takıldığından habersizdir.


Barış Buka
Seçkin Özdemir

35 yaşında, çok başarılı ve çekici bir boşanma avukatı olan Barış, sert mizaçlı, tuttuğunu koparan ve adaletten ödün vermeyen yapısıyla ülkenin önde gelen boşanma avukatlarından biridir. Okumayı ve yazmayı seven, kendisine has zevkleri olan, klas bir erkektir. İnsanlara güven noktasında mesafeli olmasına rağmen, güvendikleri ile kopmaz bağlar kurar.

Haberin Devamı

Ateşböceğinin 4. bölüm fragmanında Aslı ile Barış ayrılıyor


Aslı Eğilmez
Nilay Deniz

23 yaşında, güzel ve çalışkan bir kız olan Aslı, babasının ölümden sonra onun taksisini devralacak kadar gözü pek olmasına rağmen bir çiçek kadar da narindir. Babasının vefatı sonrası zor zamanlarda tutunacak bir başka omuz bulamamış olsa da; O, annesi Neşe, ablası Arzu, abisi Metin ve abisinin kızı Çiçek için dayanılacak omuz olmuştur. Çiçek’in kazası sonrası en büyük amacı, kazaya sebep olan kişiyi bulup cezalandırıldığını görmektir.

Ateşböceğinin 4. bölüm fragmanında Aslı ile Barış ayrılıyor