Tatil ATHENA, müzikseverleri Red Hot Chili Peppers'a hazırlayacak!

ATHENA, müzikseverleri Red Hot Chili Peppers'a hazırlayacak!

14.08.2012 - 12:21 | Son Güncellenme:

8 Eylül Cumartesi akşamı, Pozitive Live organizasyonuyla Türkiye’de ilk kez sahne alacak Red Hot Chili Peppers, santralistanbul’da müzikseverlerle buluşacak.

ATHENA, müzikseverleri Red Hot Chili Peppersa hazırlayacak

Dünya çapında yaklaşık 60 farklı şehri kapsayan turnenin Türkiye ayağında, yapılan araştırmalara göre Türkiye’ye gelmesi en çok istenen sanatçı olan Red Hot Chili Peppers, farklı tarzları, eğlenceli sahne performansları ve enerjileri ile dinleyicilerine unutulmaz bir konsere imza atacak. Bu muhteşem konser öncesinde sahnenin açılışını Türkiye’de punk/rock deyince ilk akla gelen grup Athena yapacak.

Santralistanbul’da Red Hot Chili Peppers için özel olarak hazırlanan sahnede, sürpriz şovları ve klasikleşmiş hitlerin yanı sıra yeni albümleri I’m With You parçalarının da yer alacağı konserde Kategori 1, 2 ve 3 biletleri şimdiden tükendi. Konserde ayrıca Golden Ring ve Platinum Ring olarak iki sahne önü kategorisi mevcut. Şu ana kadar bilet satışının %95 tamamlanan konsere komşu ülkelerden de ilgi büyük.

Athena Hakkında:
Hakan ve Gökhan Özoğuz kardeşlerin müzik maceraları Akmar Pasajına ilanlar asarak grup kurma çabalarıyla başladı. Karşılaştıkları bir ilan sayesinde bir davulcu ve basçı aynı zamanda da gruba isim bulan ikili zaman içinde pek çok grup elemanı değişikliğiyle ilk ciddi kadroyu 1990 yılında oluşturdu.

1993 yılında ilk albümleri One Last Breath’i yayınlayan grup 1998 yılında Holigan albümleriyle ülke çapında büyük yankı uyandırdı. Türkiye’de punk ve ska müzik türü Athena ile büyük ilgi gördü hatta Athena’nın Holigan hiti sporla da özdeşleşerek bir marş haline geldi. Bu büyük çıkışın ardından Tam Zamanı Şimdi, Mehteran Seferi (EP), Herşey Yolunda, US gibi büyük küçük herkesin tüm parçaları ezbere bildiği önemli albümlere imza atan grup 2004 yılında For Real ile Eurovision Şarkı Yarışmasında 195 puan alarak dördüncü oldu. 2005 yılında punk rock sound’u taşıyan Athena albümünü yayınlayan grubun çalışmaları, Nirvana’nın Breed cover’ının da bulunduğu İT(EP) adlı albüm ile devam etti. 2007 yılında Fenerbahçe’nin yüzüncü yılı için şarkılar besteleyen grup, dört yıllık bir aradan sonra 2010 yılında Pis albümüyle geri dönüş yaptı. Geçtiğimiz sene Coca Cola’nın 125. yılı şerefine Frank Sinatra’nın klasikleşmiş hiti My Way’i Ben Böyleyim ismiyle yorumlayan Athena, bitmeyen yüksek enerjileri ile kitleleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

RED HOT CHILI PEPPERS İSTANBUL KONSERİNİN BİLET FİYATLARI:

Pozitif Live tarafından düzenlenen, 8 Eylül Cumartesi santralistanbul’da gerçekleştirilecek Red Hot Chili Peppers İstanbul konserinin biletleri:
- Biletix satış noktaları,
- www.biletix.com
- Biletix i-phone uygulaması ile satın alınabilecek. Kategorilere göre bilet fiyatları altta yer almaktadır.Tüm biletlere biletix hizmet bedeli dahildir;

KATEGORİ ÜCRET

Kategori 1 (tükendi) 150 TL
Kategori 2 (tükendi) 125 TL
Kategori 3 (tükendi) 75 TL
KATEGORİ ÜCRET
Platinum Ring (SAHNE ÖNÜ) 600 TL
Golden Ring (SAHNE ÖNÜ) 450 TL

* Red Hot Chili Peppers konser biletleri için fırsat sitelerinden indirimli ve kampanya amaçlı satış olmayacaktır.

Ulaşım Hakkında:

Günün erken saatlerinde şehrin 3 farklı noktasından hareket edecek ücretsiz shuttle imkanı ile müzikseverlerin ulaşımı da kolaylaşacak. Karaköy, Taksim/Gümüşsuyu ve Mecidiyeköy’den tüm gün boyunca kalkacak bu shuttle’lar ücretsiz olup, etkinlik bitimine kadar hizmet verecektir.