Ekonomi Atlas-Air France anlaştı, Paris uçuşu üçe çıktı

Atlas-Air France anlaştı, Paris uçuşu üçe çıktı

01.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Atlasglobal ve Air France imzaladıkları anlaşmayla güçlerini birleştirdi. İki büyük havayolu şirketi arasında yapılan anlaşmayla Atlasglobal ve Air France yolcularına yeni seyahat imkanları sunuluyor. Atlasglobal yapılan anlaşmayla haftanın her günü olan Paris uçuşlarında sefer sayısını üçe çıkardı.

Atlas-Air France anlaştı, Paris  uçuşu üçe çıktı

Anlaşma kapsamında Atlasglobal yolcuları Paris aktarmalı olarak Biarritz, Bordeaux, Lyon, Marsilya, Montpellier, Nice, Toulouse, Cezayir (Algiers), Fas (Casablanca, Rabat) ve Tunus’a (Tunis) uçabilecek. Air France yolcuları ise İstanbul Atatürk Havalimanı aktarmalı olarak Adana, Antalya, Bodrum, İzmir, Kayseri, Konya, Trabzon, Gürcistan (Tiflis), İran (Tahran), Kuveyt (Kuwait City) ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne (Sharjah) uçuş gerçekleştirebilecek.

Avrupa’da büyüyecek

Atlasglobal Başkanı Murat Ersoy, “Air France ile yaptığımız ortak uçuş anlaşmamız Avrupa’da istikrarlı büyüme stratejimizin en önemli adımlarından biri. Air France ile yaptığımız ortak uçuş anlaşması ile haftanın her günü gerçekleştirdiğimiz Paris uçuşlarımızı günde 3 sefere çıkardık. Air France ile ortak uçuş başlatmamız Atlasglobal’in uluslararası hizmet standartlarının global ölçekte büyük havayolları tarafından da kabul gördüğünün kanıtıdır. Air France ile işbirliğimizin hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Mükemmel bir ortak’

Air FranceKLM Kıdemli Başkan Yardımcısı Barry ter Voert ise, “Zorlu bir rekabet ortamında Atlasglobal, Air France için İstanbul hattında mükemmel bir ortak. Bu ortaklıkla yolcularımıza Parishattı üzerinde uygun saatler sunmaya ek olarak Paris-Charles de Gaulle’den global uçuş ağımıza ve İstanbul ötesinde yeni uçuş noktalarına ulaşabilme imkanı sağlıyoruz. Bu anlaşma kapsamında müşteri odaklı ve mükemmel uçuş deneyimi sunan bir ortakla çalışmaktan çok memnunuz” dedi.