Ankara Atso Akademi'den Hijyen Eğitimi

Atso Akademi'den Hijyen Eğitimi

22.09.2017 - 13:04 | Son Güncellenme:

.

Atso Akademiden Hijyen Eğitimi

ANTALYA (AA) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO 7. Grup Meslek Komitesi (ekmek, un ve unlu mamuller) üyelerinin talebiyle hijyen eğitimi düzenleyeceklerini bildirdi.

Haberin Devamı

Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilecek eğitimde katılımcılara, hijyen ve sanitasyonla ilgili genel tanımlar, temizlik ve dezenfeksiyon, fırınlarda hijyen ve sanitasyon, personel, iş yeri ve ekipman hijyeni, maske ve bone kullanımı, temizlik ve dezenfeksiyon maddelerinin kullanımı, gıdalarda zararlı maddeler, bulaşma ve bozulmalar, gıda infeksiyon ve zehirlenmeleri hakkında aynı zamanda ekmek ve ekmek çeşitleriyle ilgili gıda mevzuatı, ekmek çeşitleri ve bu kapsamdaki kepek oranı yüksekliği, az tuzlu ekmek üretimi ve üretim teknikleri, tam buğday ekmeği tüketiminin faydaları ve ekmek israfının önlenmesi, fırınlarda HACCP ve iyi hijyen uygulamaları konularında bilgiler verileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Çetin, 26 Eylül'de ATSO Atatürk Konferans Salonu'nda yapılacak eğitime, başta komite üyeleri olmak üzere tüm üyeleri davet ettiğini kaydetti.