Antalya Atso'dan "Antalya 4.0" Seferberliği

Atso'dan "Antalya 4.0" Seferberliği

17.10.2018 - 14:03 | Son Güncellenme:

.

Atsodan Antalya 4.0 Seferberliği

ANTALYA (AA) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) meslek komiteleri üyeleri, 2018 yılının son müşterek toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, ATSO tarafından Antalya Valiliği desteğiyle Antalya için bir vizyon belgesi oluşturmak amacı ile hayata geçirilen Antalya 4.0 Projesi masaya yatırıldı.

Haberin Devamı

ATSO'dan yapılan açıklamaya göre, toplantının açılışında konuşan ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO meslek komiteleri üyelerinden Antalya 4.0 Projesine katkı sunmalarını ve çağın gerekliliği olan dijital dönüşüm seferberliğine sahip çıkmalarını istedi.

Geçen yılı Oda olarak "inovasyon yılı" ilan ettiklerini ve inovasyon ödüllerine başladıklarını hatırlatan Çetin, şöyle konuştu:

"Geçen yıl endüstri 4.0 çalışması yapmıştık. Bu yıl sayın valimizin ve belediyelerimizin de desteğiyle Antalya 4.0 çalışması başlattık. Zaman değişiyor, teknoloji değişiyor, Bu değişime ayak uyduramazsak işimizde devam edemeyiz. Ekonomide kriz dönemlerinde yenilik yapanlar ayakta kalır ve krizden güçlü çıkarlar. Bu nedenle çağın teknolojisine, dijital dönüşüm seferberliğine ayak uydurmak zorundayız. Çalışmanın ilk ayağı olarak tarım, turizm, sanayi, ticaret, ve kent ana başlıkları, konu ile ilgili kamu kurumları yetkilileri, profesyoneller ve akademisyenler tarafından çalıştaylarla masaya yatırıldı. Bir altlık oluşmuş oldu. Bu toplantıda sizlerin de katkılarını alacağız. Bu katkıları oluşturacağımız nihai vizyon metnine yedireceğiz."