Teknoloji Autodesk Sketchbook Pro ücretsiz hale geldi: Normal fiyatı 120 TL

Autodesk Sketchbook Pro ücretsiz hale geldi: Normal fiyatı 120 TL

03.05.2018 - 17:59 | Son Güncellenme:

Autodesk Sketchbook Pro tüm kullanıcılar için ücretsiz hale getirildi. iOS ve Android'in dışında Windows ve macOS'te de yer alan çizim programı Autodesk Sketchbook Pro’yu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Autodesk Sketchbook Pro, yaklaşık 121 TL'ye (29 dolar) satılıyordu.

Autodesk Sketchbook Pro ücretsiz hale geldi: Normal fiyatı 120 TL

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Autodesk'in Sketchbook uygulamasını 2010 yılından beri mobil kullanıcılar yakından takip ediyor. Şirket, amatörlerin ve profesyonellerin doğrudan akıllı telefonlarına veya tabletlerinde projeler çizmelerine, düzenlemelerine ve bitirmelerine olanak tanıyan özel uygulamayı piyasaya sürdüğünden bu yana sekiz yıl geçti. Uygulama çoğu sanatçının favorisi oldu ve Play Store'da birçok kez Editörün Seçimi uygulaması olarak seçildi. Ancak SketchBook ücretli bir uygulama taa ki şu ana kadar. Uygulamatı artık ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu sınırlı bir teklif değil, uygulamanın tam özellikli sürümü artık ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Uygulama, herkesin bir mobil cihazda yaratıcılıklarını kullanmasına ve geliştirmesine olanak tanıyor. Telefondan veya tabletinizden, Autodesk'in Eskiz Defteri size hayal gücünüzü gerçeğe dönüştürmek için doğru araçları sağlıyor.

Haberin Devamı

Doğru çizim araçları arıyorsanız Autodesk, uygulamayı ve tüm özelliklerini ekstra bir ücret ödemeden sizlere sunuyor. Autodesk, yaratıcılığın bir fikirle başladığına inanıyor ve aklınıza ne varsa onu ifade etmeniz gerektiğini düşünüyor. Tam özelliklerin tadını çıkarmak için aylık abonelik almanıza da gerek yok.

Uygulamanın normalde aylık abonelik fiyatı 4.99, yıllık ise 29 dolar.