Siyaset Avcı sonsuzluğa uğurlandı

Avcı sonsuzluğa uğurlandı

16.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dün tedavi gördüğü hastanede 56 yaşında hayatını kaybeden Sözcü Gazetesi Haber Müdürü Baki Avcı, meslektaşları ve ailesi tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Avcı sonsuzluğa uğurlandı

Gazetenin Küçükçekmece Halkalı’da bulunan binası önünde yapılan törenin ardından cenaze, Ataşehir’deki Mimar Sinan Camii’ne getirildi. Cenazeye eşi Ümran Avcı ve oğlu Baran Avcı’nın da aralarında bulunduğu yakınları ile meslektaşları katıldı. Avcı’nın tabutunun üzerine taraftarı olduğu Galatasaray atkısı konuldu. Eşi ve oğlu tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

‘Kalp kırmazdı’

Avcı’nın ölümü meslektaşlarını da yasa boğdu. Milliyet gazetesi muhabiri Gökhan Karakaş, “Ben Baki abinin elinde büyüyen bir muhabirim. Çok iyi bir idareci oldu. Hepimizin gönlünde çok güzel duygular bıraktı. Çok erken gitti. Çok üzgünüz” dedi.

Gazeteci Eray Erollu da gözyaşları içinde şunları söyledi: “40 yıl boyunca gazetecilik yaptı. Bu zaman zarfında kimse çıkıp benim kalbimi kırdı diyemez. Kendisi önce insan sonra gazeteciydi. Koyu bir Galatasaray taraftarıydı. Sürekli maçlara gider beraber Galatasarayımıza destek verirdik.”

Beraber oynadığı “Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı” filmi oyuncuları da cenaze törenindeydi. Oyuncu Ahmet Arıman, çok üzgün olduklarını belirterek, “Geçen hafta Münir Abi’ye üzülürken bu hafta bu oldu” dedi. Cenaze ikindi vakti kılınan namazın ardından Küçükbakkalköy Mezarlığı’na defnedildi.

Haberin Devamı