Ekonomi Avea'dan girişimcilere 'Kulüp'lü destek

Avea'dan girişimcilere 'Kulüp'lü destek

12.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Avea, ekonomiye yeni bir soluk kazandırmak, girişimcileri bir network içinde buluşturup vizyon paylaşımlarına olanak sağlamak amacıyla ‘Girişimci Kulübü’nü hayata geçiriyor.

Aveadan girişimcilere Kulüplü destek

Girişimciliği özendirme ve destekleme misyonuyla faaliyet gösterecek olan bu yeni platform, aynı zamanda girişimcilerin bir araya gelerek networking imkanı bulacakları, önemli konuşmacıların ağırlanacağı etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Girişimci Kulübü kapsamında; Türkiye’nin önde gelen girişimcileri belirli periyodlarla bir araya gelerek dünyadaki ve Türkiye’deki gelişmeleri değerlendirerek gelecek vizyonlarını paylaşacak.
Avea CEO’su Erkan Akdemir, 75 milyon nüfuslu Türkiye’nin zenginleşmesinin yolunun girişimcilikten geçtiğini vurgulayarak, 2011 yılında Avrupa’da yaşanan krize rağmen Türkiye’nin girişimcilik notunun 11.9’a yükseldiğinin altını çizdi.
Girişimci Kulubü’nün ilk üyeleri arasında Ali Sabancı, Gülden Yılmaz, Nevzat Aydın, Emre Kurttepeli, Ahmet Emre Sarı, Tolga Tatari, Arzu Kaprol, Murat Kolbaşı, Mustafa Say, Cengiz Konukoğlu, Selçuk Kiper, Alemşah Öztürk, Gamze Cizreli, Sami Boydak, Ayşen Zamanpur, Saruhan Tan gibi isimler yer alıyor.