The Others Avrupa’nın şerifleri, esmer derililere karşı!

Avrupa’nın şerifleri, esmer derililere karşı!

01.05.2016 - 15:23 | Son Güncellenme:

Yakında sığınmacıları, pardon müslüman olanlarını “vogelfrei” ilan ederlerse “bu da nereden çıktı” demeyin. “Glock Norbert” seçim kazanmaya başladı.

Avrupa’nın şerifleri, esmer derililere karşı

Avrupa’nın şerifleri, esmer derililere karşı

Haberin Devamı

Kesinlikle yanlış okumadız.
Nasılki Amerikanın kuzeyinde iyi beyaz adamlar kötü kızılderililere karşı kıtalarını kahramanca savundularsa günümüzde de iyi beyaz adamlar Suriye’den akın, akın gelen esmerderililere karşı Avrupa’yı savunmaya hazırlanıyorlar.
Bundan böyle politikada yeni isimler duymaya hazır olun.
Avusturya’da “Herr Glock” çoktan şerif yıldızını takmak üzere. “Herr ya da Frau Walther” her an Almanya’da duruma el koyabilir. Fransa’nın “Madam MAB’ı” olmaya aday bir Le Pen’i var zaten. Polonya’nın “Radom’ları”, Çek Cumhuriyeti’nin “CZ 75’leri”, Macaristan’ın “Frommer’leri”, İngiltere’nin “Enfield’leri”, İspanya’nın “Astra’ları” ve İtalyan’ların “Beretta’ları” her an şerif olmaya aday olabilirler. Bu arada Belçika’da açık olarak söylemeseler de iktidarda olan “Browning’leri” zaten mevcut.
Şaka yapmıyorum.
Silahla şaka olur mu?
Ancak Avusturya’nın Cumhurbaşkanı adayı Norbert Hofer’in de şakası yok. Tüm seçim kampanyası boyunca belinde bir “Glock 26” ile gezen FPÖ adayına karşıtları “Glock Norbert” lakabını takmışlar. Avusturya’da geçen pazar günü yapılan seçimlerde “Glock Norbert” en fazla oyu aldı: %35,1! Merkez parti adayları ise elendi. 22 Mayıs günü kalan adaylara karşı “Glock Norbert” çok şanslı gözüküyor.
Avusturya’da seçmenlerin %35,1 oranındaki kesimi “Glock Norbert’i” çok sevdiler. Çünkü o da aynı “John Wayne” gibi iyi bir beyaz! Avusturya’nın beyaz ahalisini akın, akın Suriye’den gelen esmer tenli insanlara karşı korumaya kararlı. Üstelik bunu dobra, dobra da söylüyor. “Glock 26” tipi tabancayı Avusturya’daki sığınmacılardan çekindiği için taşıyormuş.
“Glock Norbert” sığınmacı krizine çareyi bulmuş. Merkel, Holland ve diğerleri boşuna Türkiye ile anlaşma imzalamaktalar. Çözüm kaliteli “made in austria” tabancalarda! “Tak beline bir Glock, çık sokağa, titresin sığınmacılar”.
İşte değerli okurlarım Avrupa’nın gelmekte olduğu nokta.
Daha dün Almanya’nın son aylarında her seçimden büyük başarıyla çıkan ırkçı partisi AfD’nin başkanı Frauke Petry (hem de bir kadın) “sınırı kaçak geçen sığınmacıları vurun” dememiş miydi? İşte “Glock Norbert” mesajı almış ve “Glock 26’yı” beline takmış.
Böyle giderse Almanya’da, Fransa’da, Belçika’da, Doğu Avrupa’daki henüz AB ilkelerini zaten hazmedememiş olan AB üyesi ülkeler de mesajı alırlarsa şaşırmayın. Üstelik hepsi de birer kaliteli silah üreticisi.
Yakında sığınmacıları, pardon müslüman olanlarını “vogelfrei” ilan ederlerse “bu da nereden çıktı” demeyin. “Glock Norbert” seçim kazanmaya başladı. Asıl soru “Glock mu yoksa Norbert mi alıyor bu oyları?” sorusu!
Avrupa’nın gidişatı hiç iyi değil!
Dua edelim de akılları başlarına gelsin, cümlemizin hayrına!