Ekonomi Axess ve Wings’ten yeni yıl fırsatları

Axess ve Wings’ten yeni yıl fırsatları

22.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Akbank, kredi kartları Axess ve Wings ile yeni yıl kapsamında müşterilerine chip-para, indirimler ve ekstra vadeli kampanyalar sunuyor.

Axess ve Wings’ten yeni yıl fırsatları

Akbank’tan yapılan açıklamaya göre aralık ayı boyunca alışverişlerinde Axess kredi kartını kullanan müşterilerin yeni yıl hediyesi kartlarının son iki hanesi olacak.

Axess sahipleri, 31 Aralık’a kadar tüm sektörlerde yapacakları 150 lira ve üzeri 5. alışverişte kartlarının son iki hanesi kadar chip-para kazanacak. Son iki hanesi 50’den az olan müşterilerin chip-para hediyeleri de 50 lira olacak. Axess sahiplerinin kazanmaya başlamak için 4566’ya YENIYIL yazıp göndermeleri yeterli.

Tatilci Axess ve Wings sahipleri uçak biletlerini Türk Hava Yolları’ndan ve Pegasus’tan 6 aya kadar taksit fırsatı ile alabilecekler. Yeni yıl kampanyaları kapsamında Axess ve Wings sahipleri ayrıca Tatilsepeti.com ve Pronto Tour’da da 9 taksit fırsatıyla seyahat edebilecek.

Axess sahipleri, 31 Aralık’a kadar yurt dışında Axess ile yapacakları her 100 lira ve üzeri alışverişte 10 lira chip-para, toplamda 50 lira chip-para kazanacak. Kampanyadan yararlanmak için GEZ yazıp 4566’ya SMS göndermek yeterli olacak.